Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mycie okien w zaawansowanej ciąży...

Polecane posty

Gość gość

Powiedzcie mi dziewczyny jak to jest.Dzis wlasnie zaczynam 36 tc.Musze umyć okna,teściowa i mama prawia mi kazania ze absolutnie nie mozna.Jak to jest?

Gość gość
w tak zaawansowanej ciąży nie podejmuj się mycia okien. a jeśli zakręci Ci się w głowie i spadniesz z krzesła? możesz zaszkodzić sobie i dziecku a lepiej abyś nie przyspieszała porodu. niech myciem okien zajmie się kto inny. Tobie wystarczą spokojne spacery na świeżym powietrzu i dbanie o siebie

Gość gość
ale dlaczego niby musisz? mężulek ma dwie lewe ręce? poza tym, papież do ciebie przyjeżdża, że nie mogą zostać brudne..

Gość gość
Mycie okien to dobry sposób na przyśpieszenie porodu - moja mama i moje kolezanki tak robiły.

Gość gość
Jaasne. Jednej przyspieszy, innej nie. Ja mylam i przenosilam 2 tyg.

Gość ErysiaMama
Ja myłam okna jakoś 2 tygodnie przed terminem, bo wiedziałam, że jak młody się urodzi, to prędko do tego się nie zabiorę. Tylko, że ja całą ciążę czułam się świetnie i energia mnie roznosiła:)

Gość gość
Tez mylam okna i malowalam sufit:) urodzilam po terminie:P. Btw.musicie miec wysoko okna,albo byc niziutkie,bo ja w bloku nie musze uzywac do tego krzesel a mam 170 cm.

Gość kgfsgb
Ja przez cala ciaze nie mylam okien.robil to moj maz

Gość gość
jestem w 31 tc - tydzien temu mylam okna, tez dlatego ze jak urodze to nie bede miala na to czasu i ochoty :) w 1 ciazy mylam w 37 tc a urodzilam w 42 wiec nie ma reguly jak widac. teraz sobie mylam tak na spokojnie 2-3 okna dziennie (duzy dom, okien duzo wiec sie zeszlo)

Gość gość
U mnie bylo tak : bylam w 8 miesiacu i wprowadzalismy sie do nowego mieszkania i tesciowa przyjechala i mowi tak : "Ja umyje meble a ty umyj okna".