Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto kochać kogoś kto nas nie kocha?

Polecane posty

Gość gość

Czy warto kochać kogoś kto nas nie kocha, nie interesuje się nami i ogólnie okazuje, że ma nas gdzieś?

Gość gość
no,Bog nakazał kochac :D

Gość gość
nie,już lepiej bzykać się bez zobowiązań i chodzić na d*****,bo jak ten ktoś jakimś cudem się zwiążę,to będzie tragedia zwłaszcza dla dzieci,które zrobicie

Gość gość
Dla fanatyków religijnych pewnie tak :D

Gość gość
miłość,to dar ,piękne uczucie ,rzadko się wbrew powszechnemu przekonaniu zdarza,jeśli została nam dana,to nie ma po co rozpatrywać warto,nie warto,bo na to wpływu nie mamy,po prostu kochamy,ciągle,zawsze,pomimo i wciąż

Gość gość
Można kochać. Ale jeśli ktoś nas odepchnął to trzeba otworzyć się na innych i nie marnować życia.

Gość gość
można sobie kochać, wtedy człowiek czuje, że jednak potrafi...jeśli to jest miłość bezinteresowna, nie oczekuje wzajemności...nie jest to handel wymienny:) mnie taki rodzaj miłości uskrzydla, nie chce nic od tej drugiej osoby. Jeśli chce się wzajemności - to nie warto, nie można nikogo zmusić do miłości, tak jak nie przewidzimy za bardzo kogo pokochamy, to uczucie po prostu jest albo go nie ma - nie zależnie od tego czy chcemy czy nie, czy innych czynników zewnętrznych. Ale to jest taka miłość przyjemna, nie jakaś obsesja:D i chęć posiadania

Gość gość
glupie pytanie wg mnie, odp. chyba oczywista

Gość gość34
tak bez powodu? i to jeszcze kiedy ciebie nie kocha? O nie! ! bo i po co!:P

Gość gość
Można, frajerzy tak mają.

Gość gość
Z kad wiesz ze nie kocha? Jesli kogoś skrzywidzilas to ta osoba mogła się obrazić i czeka na przeprosiny.

Gość gość
słownik ort. kupic ?

Gość gość
Co znaczy czy warto, co byś za to chciał/a, zapłaty? :D

Gość gość
...sam/a wiesz najlepiej czy ci to pasuje czy nie, jak pasuje to kochaj sobie bo ta osoba ma to gdzieś, jeżeli nie pasuje to nie kochaj bo nikt cię nie zmusza :D

Gość gość
Na to kogo kochasz nie masz żadnego wpływu. Serca nie oszukasz.

Gość gość
dla osoby która kocha osobę która jej nie kocha, nie warto

Gość gość
Czy warto kochać kogoś kto nas nie kocha, nie interesuje się nami i ogólnie okazuje, że ma nas gdzieś? x x porąbało cię? Wciskaj delete, bo inaczej zwariujesz do reszty.

Gość gość
Na to kogo kochasz nie masz żadnego wpływu. Serca nie oszukasz. x x Ja nie zamierzam się tak męczyć. Chcę sobie udowodnić,że skoro można się zakochać, to i można odkochać. Bo chcę też być szczęśliwa w przyszłości, a nie tracić czas na bezsensowne myślenie. Ktoś kto cię nie kocha, nie zasługuje na to, by go obdarzać jakimkolwiek uczuciem.

Gość gość
No dokładnie, ta osoba co nie odwzajemnia może właśnie tak uważa że autorka nie jest tego warta i w przeciwieństwie do niej nie wydziwia, tylko ją olała... To może być racjonalne i zdrowe zachowanie, autorka nie wdawała się w szczegóły na czym polega ta jej miłość, bo często mylnie się określa miłością jakieś chore relacje, nie mające z nią nic wspólnego ;-) Na miłość trzeba zasługiwać, a nie żądać jej od kogoś tylko dlatego że nam tak pasuje na tą chwilę :D

Gość gość
Właśnie czekam na faceta, który mówi ze mnie nie kocha, teraz nie wrocil na noc :(

Gość gość
Bedzie mial tlusty dyszel jak wruci:-)

Gość kompatybilny z oryginałem
Szczery do bólu :) Mówi, że nie kocha. I nie kocha, nawet w nocy. :p

Gość gość
Szczery :(

Gość kamienica rzeczka
Może i nie warto, ale głupie serce nie chce słuchać.

Gość gość
Z kad wiesz ze nie kocha? Jesli kogoś skrzywidzilas to ta osoba mogła się obrazić i czeka na przeprosiny. xxx ja przeprosiłam,on mnie nigdy,za to wieczne odpychanie mnie,odrzucanie,mnie jako osoby, mojej chęci pomocy,w ogóle przyjaźni a przede wszystkim miłości... przekazał poprzez moją matkę,że "on tego nie chciał" w sensie ,że wszedł w moje życie,rozkochał,zapełnił każdą szczelinę sobą,a potem..,,"on tego nie chciał",,, nawet nie było go stać na rozmowę osobistą ze mną ..on tego nie chciał,ale jakoś nadal chce o mnie wszystko wiedzieć..itd Może,kiedyś i on się zakocha,a druga osoba nie podzieli tej fascynacji,i wtedy zrozumie jak to jest... a na marginesie,nie da się rozpatrywać czy warto czy nie warto,bo na to nie mamy wpływu..