Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość sobotni

nie wiem, czy tam pójść

Polecane posty

Gość gość sobotni

potrzebuję porady psychologa i znalazłam jedną taką panią w moim mieście i nawet umówiłam się na wizytę, ale okazało się, że ona przyjmuje w takim biurowcu, gdzie są jakieś sklepy i różne firmy. wydaje mi się to dziwne, nie wiem, czy tam iść.

Skoro potrzebujesz porady , to idź tam . Ludzie bardziej powinni się wstydzić za samych siebie , że nie szukają pomocy i mają problemy . To dziecinne . Na zachodzie prawie każdy ma swojego terapeutę/psychologa i nikt się tego nie wstydzi . Idź , nie ma się czego bać , my psycholodzy nie gryziemy :)

Gość gość sobotni
to nie jest tak, że boję się psychologa. ale nie wiem, czy nie spotkam tam kogoś znajomego - bo tam się mieści dużo firm w tym budynku. no i nie wiem, czy to dobre miejsce. powiedz mi, jeśli jesteś psychologiem, czy ktoś taki nie powinien przyjmować w jakiejś poradni albo coś?

Zależy czy przyjmuje prywatnie czy służbowo ? Jeśli chcesz zachować dyskrecję , to znajdź psychologa w jakimś mniej uczęszczanym miejscu . Poza tym nikomu nie musisz się tłumaczyć , po co tam idziesz .

Gość gość
przyjmuje prywatnie, ma tam swój gabinet. a w moim mieście nie ma chyba za dużo psychologów i nie wiem, czy znajdę kogoś innego.