Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spelnione marzenie a teściowa KOSZMAR

Polecane posty

Gość gość

Napiszę krótko,mieszkamy u teściowej (dom jest przepisany dawno na męża) ja teraz spelniam moje jedyne marzenie, czyli otwieram mały sklepik, i tu koszmar się zaczyna, teściowa jest zdrowa, tylko czasem ją słabi, bo ma kłopoty z potasem, i wymaga ode mnie abym siedziała razem z nią w domu,ale ja nie chce, chce pracować nie chce żerować na mężu, a ona mi wczoraj podcieła całkiem skrzydła słowami JAK TAK MOZNA ZOSTAWIC CHOREGO CZŁOWIEKA, JAK JA TAK MOGĘ, nie radzę sobie psychicznie, aha mąż pracuje zavgranicą,chcemy się wyprowadzić ale cała rodzina nas linczuje że chcemy ją zostawić. A ja jej przecież nie zostawiam,będe jechać do pracy na 9 i wracać o 16, a ona żeja jestem bez serca, bezduszna

Gość gość
współczuję Ci takiego życia, jak się wyprowadzisz bedziesz pewnie miala wyrzuty sumienia, bedziesz chodzi do pracy tez, bedziesz siedziec z tesciowa tez bedzie Ci zle,

Gość gość
autorka tematu ja z pracy nie zrezygnuje, w poniedziałek mam otwarcie i nie zrezygnuje, teściowa ma oprócz mojego męża 4 dzieci którzy mi otpowiedzieli że rodzina i tak bedzie miała do mnie pretensje, bo ja decydując sie tu zamieszkać mam obowiązek robienia co ona chce, tylko gdzie to jest napisane!!im tak wygodniej,

Gość gość
autorka, ale popełniłam byka, odpowiedzieli,

Gość gość
to niech mąż przepisze dom na rodzeństwo, wyprowadźcie się i będzie ok!

Gość gość
autorka ale żadne nie chce, bo mąż jest ostatni, reszta ma swoje,

Gość gość
nie miej wyrzutów sumienia twoje zycie a stara niech se opiekunke wynajmie a najlepiej to sie wyprowadzić bo zamęczy was a raczej ciebie , co ty jej służąca czy jak, a jak dziecko bedziecie miec to tez kaze ci dziecko zostawić byś z nią siedziała widocznie była kiepską matką skoro własne dzieci mają ją w d***e i umyły rączki, jej problem, zastanawiałam bym sie gdyby to była moja własna matka ale teściowa w zyciu, swoją droga zastanów sie czy praca mez nie jest wymówką by spirniczyć od matki, kurna 4 dzieci a zwalają opiekę na obca osobę synową znaleźli frajerkę, stara używa szantażu emocjonalnego nie dawaj sie

Gość gość
poza tym ona sie chyba nudzi wiec sie uczepiła Ciebie bo jesteś pod ręką robi z siebie dzidziusia nad którym trzeba skakać, nie dawaj sie