Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebuje kopa do życia

Czy byłyście w takiej sytuacji że zaczynałyście wszystko od nowa?

Polecane posty

Co byście zrobiły? mam 29 lat, po pięciu latach rozpadł się mój związek, do tego rzuciłam pracę w korporacji bo już nie wytrzymywałam tego wyścigu szczurów. Czuje się poniekąd wolna, ale jednocześnie nie wiem co dalej? Mówi się że musi przyjść kryzys aby się odbić. Nie jestem załamana, tylko po prostu zagubiona. Praktycznie mogę wszystko ale czuję się jak taka dziewczynka we mgle która nie wie gdzie dalej isc, co dalej zrobić. Myślałam żeby przeprowadzić się gdzies, nie zostawać w swoim mieście. Zawsze myślałam o zamieszkaniu nad morzem ciągnęło mnie do Trójmiasta ale z drugiej strony to bardzo daleko od rodziny mieszkam na Podkarpaciu. Nie mam pewności czy w nowym miejscu pójdzie wszystko po mojej myśli. Czy była któraś w was w takiej sytuacji że zaczynała wszystko od nowa?

Gość gość
Ja zaczynam wszystko od nowa, właśnie się rozwiodłam po 12 latach, przeprowadzka, nowy facet, tylko pracy znaleźć nie um iem

No właśnie mam koleżanki w podobnej sytuacji, i wszystkim jakoś się układa, tylko nie mi :/

Gość gość
moja znajoma sie tak przeprowadzila.prace pomogla jej znalezc kolezanka.jedyny minus zmiany miasta na az tak odlegle-szykuj sie na to,ze na poczatku bedziesz naprawde sama.beda jacys znajomi z pracy,ale to nie to samo.u niej dopiero po 2 latach cos zaczela towarzysko ruszac.tak naprawde najlepszych znajomych ma sie z dziecinstwa.

Gość gość
🌻 wszystko najlepsze przed Tobą ;) powodzenia

Gość gość
sa ludzie, którzy w tym wieku niczego nie zaczęli :D