Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hannah84

Czy wy też zaczynacie coś czuć do faceta po seksie ?

Polecane posty

Gość Hannah84

Wczoraj przespałam sie z bratem mojej koleżanki z pracy. Wcześniej rzadko kiedy ze sobą gadaliśmy. Zazwyczaj kilka zdań raz na miesiąc jak byłam u nich w domu. Wczoraj byliśmy razem na dyskotece i tak jakos wyszło poprostu że skończyliśmy w łóżku. Dla mnie była to oczywiście jednorazowa sytuacja. Byłam pijana, on przystojny. Ja mam inne plany na życie, 11 letnie dziecko, potrzebuje innego faceta, on sie nie nadaje dla mnie do związku ale coś do niego dzisiaj poczułam po wczorajszej nocy. Tak sie zastanawiam czy inne dziewczyny też tak mają że zaczynają coś czuć jak sie prześpią z facetem czy poprostu następnego dnia już mają to gdzieś ?

Gość gosia małgosia
Boże, ja od trzech dni o tym myślę, twój temat spadł mi z nieba. bo czy to jest normalne, że ktoś, kto mi się wcześniej nie podobał w ogóle, a po pijaku doszło do sytuacji i teraz nie mogę przestać o nim myśleć? wręcz obsesyjnie. to miało być niby jednorazowe, tak by nikt się nie dowiedział, bo i ja jestem w zwiazku i on tez ale mimo wszystko jestem podk****ona od trzech dni ze nic nie napisał, jak dostaję smsa to tylko mam nadzieje ze to on. ale zero i zaczynam popadac w jakas depresje, mysle tylko o nim ale sama nigdy do niego pierwsza nie napisze