Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ritttta

Idealne odcienie lakierów do Frencha

Polecane posty

Gość Ritttta

Hej! Szukam lakierów do zrobienia typowego frencha, wiem, ze teraz sie szaleje z jego kolorami i w ogóle, mówicie co wiecie! Obecnie używam biłego lakieru z h&m i klasycznego nude od Rimmela i jstem bardzo zadowolona, ale potrzebuje zmian :)

Gość hałabłka
Ja kocham błękitne paznokcie (mam lakier z Astora błekiny, ale starł się numer wiec nie wiem jaki dokładnie) i na końcówki biały lakier z miss sporty, wygląda jak takie piękne bezchmurne niebo <3

Gość babla
z takiej drogeryjnej taniochy to przepadam za miss sporty, a do frencza mają fajny wybór tych lakierów, bo są wróżnych odcieniach nude, i takie bardziej beżowe i bardziej różowe, można sobie dobrze dobrać do koloru karnacji :) a jak wiadomo frencz powinien być dobrze dopasowany :)

Gość jowitaboles
heheh a ja odwrótnie, na końcówki używam biały lakier rimmel by rita ora, a jako baze nude to różnie albo wibo albo miss sporty, które mają lepszą jakość,bo nie wysychają w buteleczce i na jej szyjce

Gość babla
parę fajny lakierów nude ma astor, nie są najtańsze ale jakość przednia, polecam się rozejrzeć :)