Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paolinnna

Najbardziej oryginalne lakiery do paznokci

Polecane posty

Gość Paolinnna

Hej, szukam jakichś super lakierów, chodzi mi o bardzo nietypowe kolory i ciekawostki typu meszek na pazurach. Macie jakieś fajne pomysły? Zacznę, mówiąc, że ostatnio kupiłam piękny błekitny lakier z Astora (trzyma się już 5y dzień!), za 20 zł. Nigdy nie miałam błękitu wiec dla mnie to odjazd :D

Gość gość
Lakiery Barry M. Liliowy, ckliwy różowy, który wygląda jak dla Barbie :-) Chanel Paradoxale jest fajny.

Gość Buniowaaa
ja nie pomogę, bo jest fanką nude lub po prostu odżywki na paznokciach, delikatny połysk to jest to :) moja ulubiona to sally hansen zielona. Widziałam za to fajną opcję z tak jakby hombre na pazurach, że kolor przechodzi w inny! ekstra, ale dla mnie zbyt odważne

Gość awkredensieciastka
ja z ciekawostek widziałam takie z efektem włóczki, wyglądają super, z sally hansen, choć mogłyby mieć trochę większy wybór kolorystyczny,ale może wprowadzili na próbę i jak się przyjmie to będzie więcej kolorków

Gość bizuuu
dla mnie najbardziej odrażające są te pękające, nie wiem kto to wymyślił,ale wygląda fatalnie :o natosmiast lubię wszelakie topy brokatowe, miss sporty ma fajnie sparkle touch, chyba tak się nazywają :)

Gość killbillka
to ja już wolę te włóczkowe od sally hansen, brokatowe są już obecne od paru sezonów, więc już mi się opatrzyły