Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anastazzja1818

Szukam przyjaciółki lub koleżanki. Lublin

Polecane posty

Właśnie skończyłam liceum, mam chłopaka z którym mam świetny kontakt.Znam też jego kolegów,którzy mnie lubią ale to jednak nie to samo co przyjaciółka/koleżanka .Miałam jedną dobrą w szkole, niestety nie mieszka ona w Lublinie, tylko w okolicach na studia się nie wybiera więc częstsze spotkania są niemożliwe. Jestem trochę nieśmiała.Ostatnio zaczęło brakować mi kobiecego punktu widzenia.Cały czas przebywam tylko ze swoim chłopakiem.Nie rozumie wszystkiego tak dobrze jak zrozumiałaby to kobieta, widzi świat troszkę w innych barwach.Gdy on spotyka się ze kolegami, ja siedzę w domu i się zanudzam ewentualnie siedzę razem z nimi i także się nudzę. Szukam przyjaciółki, przedewszystkim szczerej ,wiernej i miłej.Jestem raczej osobą spokojną.Nie liczę odrazu na wielką przyjaźń.Koleżeństwo też by mi wystarczyło ;) Fajnie było by wyjść na spacer,na zakupy,na lody, do kina, na pizze.Pogadać, podzielić się problemami, pośmiać razem zaprzyjaźnić :) Na początek jeśli nie odrazu spotkanie to może gg albo smsy żeby się lepiej poznać. Jesli ktoś chciałby porozmawiać lub jest w podobnej sytuacji jak ja to chętnie go poznam ;)

Gość gość
nadal aktualne ? Jestem cale wakacje w Lublinie i chetnie kogos nowego poznam

Gość gość
moze szukasz przyjaciela albo kolegi?? :D

Gość Taylormomsen90
Też się zgłaszam :)

Gość gość
zglaszasz sie jako.. ?

Gość Taylormomsen90
Jako kolega i przyjaciel :)

Gość gość
ja osobiscie szukam kolezanki , nie to że ze mna cos nie tak jest po prostu zakupy i ploteczki z dziewczyna to cos zupelnie innego

Gość Anastazja1818
Tak nadal aktualne, jeśli ktoś by chciał pogadać na początek , to mój nr gg 20427805 ;)