Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Gosiaczek Prosiaczek89

pomóżcie proszę szukam MEGA wsparcia2

Polecane posty

Gość Gosiaczek Prosiaczek89

hej,chciałam od wczoraj zacząć się odchudzać tzn ograniczyć jedzenie jeść 5 razy dziennie co 3h iiiii zjadłam śniadanie -3h przetrwałam,zjadłam 2gie i 3h gorzej przeszłam,obiad i 3 h to była katorga i po podwieczorku już 3h nie wytrzymałam musiałam się najeść jak prosie. chciałam również coś poćwiczyć,ale jak się już tak nawpieprzałam to mi się odechciało,a z kolei jakbym miała ćwiczyć z takim dużym uczuciem głodu to też bym nie dała rady. dziś już widzę że to sami się powoli zaczyna. Co mam jeść aby nie być głodnym po obiedzie. na śniadanie zawszę piję kawę i jem musli na drugie smażę jajko na maśle i jem owoc, i od obiadu zaczynają się schody-wczoraj zjadłam mielonego 1/2 z ziemniakami młodymi i pomidorem i fasolką szparagową z na parze muszę schudnąć MUSZĘ. nie podobam się sobie,ale uwielbiam jeść po prostu UWIELBIAM wszystko a szczególnie słodkie i smażone na noc,nie zasnę z pustym żóołądkiem. Szukam kogoś koto by mi pomógł-na dietetyka mnie nie stać niestety. mam 164cm i ważę 69kg na tabletki jakieś wspomagacze również nie mam pieniędzy-wolę kupić córce jakieś ubranko,zabawkę. Co zrobię dziś na obiad to za przeproszeniem wp******ę na kolację. A najgorsze jest to,że mąż mi wcale nie pomaga-on nie widzi w ogóle takiej opcji,abym przestała "dobrze" gotować czyli dla niego ma być tłusto. kilka razy podchodziłam do diety to się ze mnie śmiał i specjalnie wieczorem mi nakładał na talerz. Jest chamem i nie rozumie,że zaczynam się siebie brzydzić,że nie chcę już się z nim kochać,bo przytyłam,bo się siebie wstydzę chociaż on też jest kawał chłopa i nie przejmuje się tym jak mu się mówi,że jest za gruby itp on ma wszystko gdzieś-zawsze mi powtarza rób to co lubisz-czyli jedz jak to kochasz-to jego motto i mnie ciągnie za sobą. płakać mi się chce,bo nie mam w nikim wsparcia,widzę jak się na mnie wszyscy gapią jak przytyłam i nie chcę aby córka w przyszłości wstydziła się tego,że ma grubą mamę. objadam się w sumie zawsze od 15stej jak odkurzacz....

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować