Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anula 82

Brak ciąży rozczarowanie

Polecane posty

Gość Anula 82

Witam wszystkich .. W kolejnym miesiącu rozczarowanie :(. Zdecydowałam się na drugie dziecko. Mijają miesiące i nic. Jestem zła na siebie że tak się nakręcam jak nastolatka i przez to chyba mam urojone objawy ciąży.Bolące powiększone piersi i delikatne bóle brzucha to takze mogą byc chyba objawy przed miesiączką ale z jednej mojej piersi jak ściskam mocno wydostaje się kilka kropel wydzieliny .. co to moze byc?? Zrobiłam test dzisiaj - negatywny. Ponoć po 6 dniach od zapłodnienia wykrywa ciążę a dziś własnie minął 6 dzien. Czy za wczesnie jednak? Dalej mam się łudzić że jestem w ciąży? Okres mam dostać 10 czerwca jeszcze trochę czasu zostało i nie wytrzymam tak długo czekac .. byłam tez u lekarza ginka ale on jeszcze nie jest w stanie nic zobaczyc mimo ze robił usg ginekologiczne. Ale jestem zdrowa i mogę śmiało się starać o dziecko. Mówił żeby kochac sie normalnie i liczyc tych dni bo tak na prawdę nie wiemy kiedy dokładnie one są i owulacja. Temperaturę mierzyłam niestety tylko kilka dni rano i było 37 st. Ach chcę się wyżalić i tyle :(

Gość goralka1
Witaj Zbadaj sobie prolaktynę, bo jeśli masz wydzielinę z piersi to możliwe ze masz podwyższony ten hormon i przez to też ciężko zajść w ciążę(blokuje owulację).