Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katarzyna1994

Wyjaśnijcie czemu uważacie że jest głupia, pusta, zarozumiała i sie wywyższam?

Polecane posty

Gość gPierreDzacyość
ja Cię lubię

Przeciez nie jestem głupia. Głupia to jest dziewucha co oglada M jak Miłość i plotkuje tylko z koleżaneczkami, i to jej jedyne zainteresowania.

Gość gość
jestes upierdliwym, podstawionym przez kafeterie, siedzacym tu 24/7, mega monotematycznym bubkiem, ktory probuje dzialac ludzia na nerwy udajac, ze jest inteligentna i ma jakies wybitne zainteresowania muzyczne:O a tymczasem jestes nudna do pożygu

Gość gość
w dodatku wiecznie sie wykloca o te swoje pseudo metalowe smieci

Gość space 1999
Ja ciebie lubię, nawet jeśli jesteś projektem ;)

"podstawiona przez kafeterie :D :D :D :D :D :D "siedze tu 24 h na dobe" :D :D :D :D :D :D I tak uwazam że metal to super muzyka i moge sie wywyższać nad fanami radiowego popu, zabronisz mi? :)

"w dodatku wiecznie sie wykloca o te swoje pseudo metalowe smieci" skoro to co ja słucham to jest "pseudo metal" to co jest prawdziwym metalem w takim razie? :D No ale mam świadomośc, ze sie na metalu kompletnie nie znasz i tak tylko napisałaś "pseudo metalowe" żeby mi dokuczać i nie znasz ani jednego zespołu z listy na moim profilu :)

"Ja ciebie lubię, nawet jeśli jesteś projektem" Ja nawet do tej pory nie wiem do końca co to te "projekty" a zarzucają mi bycie tym czyms juz od pół roku :D

Gość gość
bezpodstawnie obrażasz ludzi, piszesz od jednym, prowokujesz, ogólnie zachowujesz się trochę jak emo.

Gość gość
Kafeterianki są j******e, z nich jest beka.

Gość gość
@16:56: Dokładnie!

Gość gość
No, nie mów...

Gość gość
Lubie cie Kasia i mam za madra panienke,ale czsem tak dajesz w piste ze mdłoci mozna dostac:-) . A ta stopka co ja niedawno mialas to tak denna ze asz strach pomyslec ,ze madra dziewucha takie gupoty wypisuje:-) ech Kaska popraw sie!

Gość gość
Ta stopka, to fragment tekstu kultowego skinowskiego zespołu Honor ze splitu z Graveland.:classic_cool: Szczery się w grobie przewraca, jak widzi laskę puszczającą się z czarnuchem.:o