Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci z kafe chcą aby kobieta

Polecane posty

Gość gość

Pierwsza zagadala np na ulicy do facetów (w zamyśle do was)? ZROZUMCIE, JESTEŚCIE PASKUDNI i kobiety do was nie podejdą. One zainicjują pierwsze ale do atrakcyjnych facetów i nie na ulicy a np na imprezie, na którą wy cio/ty nie chodzicie i nie jesteście zapraszani. AMEN

Gość gość
na kafe nie ma facetow, same C/I/O/T/Y :D

Gość gość
Co chciałaś udowodnić tym wpisem? Bo chyba nie to że jesteś fajna

Gość gość
żeś wymyśliła

Co chciałaś udowodnić tym wpisem? xxx Myślą, że się zmartwimy. Co do tematu ja nie chce. :)

Gość gość
Mi też nie zależy na zainteresowaniu dziewczyn Kilka pytań do autorki: 1. Co wg ciebie oznacza ''paskudny'' i w jakim kontekście to wypowiedziałaś? 2. Jakie są twoje kryteria urody? 3. Co to znaczy ''faceci z kafe''? 4. Czy uważasz że mężczyzna nie ma prawa siedzieć na ''kobiecym '' forum(kobiecym w cudzymsłowiu bo dawno już nie ma tu kobiecości a jedynie wulgaryzm i idiotyzm)

Gość gość
dlaczego faceci z kafe? bo wy tu ciągle gadacie żeby kobiety pierwsze podchodziły do facetów haha

Gość gość
to nie faceci tak gadają , tylko prawiki przerażeni życiem

gość 19:06 "Piona" za mądry wpis. Dziewczyny nie chcecie nie podchodźcie, koniec tematu. Ja nie chce, jak będę chciał to sam podejdę (czyli nigdy). A prawik, nie prawik. Szanuj drugiego człowieka.

Gość gość
Droga pani, prawik to też mężczyzna czy tego chcesz czy nie. Nie lubisz mnie? Tak mi przykro :D Nie zależy mi naprawdę na tym czy pusta lalusia z kafe chciałaby do mnie zagadać czy nie, także nie martw sie, wszyscy są zadowoleni :D

Gość gość
prawiku, nawet już masz problemy z czytaniem, autorka nic nie napisała o prawikach

prawiku, nawet już masz problemy z czytaniem, autorka nic nie napisała o prawikach xxx chodziło o wpis z 19:12

Gość gość
sławek, ale jego post dotyczył tematu

sławek, ale jego post dotyczył tematu xxx Nie sądzę. Ja trzymam się zasady cytowania treści, do której się odnoszę. Ale nie wszyscy o tym pamiętają.