Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety piękne a kobiety inteligentne

Polecane posty

Gość gość

Chyba każdy się zgodzi, że ciężko znaleźć kobiety jednocześnie piękne i ponadprzeciętnie inteligentne! Oto kilka przykładów. patrząc np kto pracuje w najlepszych firmach - najładniejsze kobiety to zwykle asystentki, sprzątaczki, haerki itp. prawie nie ma atrakcyjnych kobiet na stanowiskach z perspektywami rozwoju. kobiety na niższych stanowiskach są za to maksymalnie wypielęgnowane, atrakcyjne, zawsze flirtują, sprawiają wrażenie że w głowie tylko o facetach i związkach z nimi myślą. zaś inteligentne i ambitne kobiety zwykle nie potrafią (nie mają?!) podkreślić atrakcyjności. prawie zawsze im czegoś brakuje pod względem wyglądu. tak samo jak się patrzy na studentki. te najlepsze są mniej zadbane, a te którym grozi odpadnięcie z uczelni są niemal ubzdryngolone. różnica jednych i drugich kobiet w zachowaniu jest zadziwiająca. te mniej inteligentne są zwykle znaczenie bardziej pociągające, potrafią ruszać się w seksowny sposób, mówić pociągająco , a te inteligentne wcale nie!!! no może tylko czasem. Co sądzicie?

Gość gość
up

Gość gość
haa dlatego nie odejdę od niego :D.? Wiem kogo mam :))Inteligent od siedmiu boleści :))

Gość gość
Ale p********z. Ja mam jedno i drugie a ty bźdzągwo / matole nie masz nic.

Gość gość
dlatego że od małego te które mają urodę inwestują w urodę a te mądre w rozwój umysłu. każda w to co może. a że jedno i drugie wymaga nakładów czasowych, to prawie nie ma kobiet jednocześnie pięknych i inteligentnych. poza tym kobiety piękne nie rozwijają umysłu bo od początku wyręczają je i zabawiają mężczyźni, a kobiety inteligentne tego nie mają i przestają szybko interesować się imprezami i facetami. mają czas i muszą się rozwijać.

Gość gość
na której chcesz psy wieszać :D nie musisz .. wystarczy przeczytać i od razu wiadomo z kim mamy do czynienia kiepski z ciebie obserwator :D , a te sprzataczki wypielęgnowane :D to gdzie??chyba u ciebie na stole :classic_cool: wypielęgnowane , leżace odłogiem :D Prymitywny jesteś i dwulicowy , tak chwalisz a w drugim sie żalisz :) nie warto

Gość gość
nie p******ę. poza tym ludzie naprawdę inteligentni nie mówią że są inteligentni, to się przejawia w ich zachowaniu i wyborach życiowych. jesteś pewnie na tyle ładna że trochę zainteresowania czujesz, a dotego nie oblałaś testu IQ, ale też się nie wybijasz, więc nie przeklinaj mnie.

Gość gość
Ja mam jedno i drugie a ty bźdzągwo / matole nie masz nic nieudacznik od bżdzwiągwy :D :D kozia wółka czy jak ?: dobrej nocy

Gość pan miodek
a ty umiesz pisac po polsku kozi bobku autorze? bo masz problemy nawet z poprawną pisownią

Gość gość
potwierdzam, do mojej pracy czasem przychodzi mój mąż (po mnie), to go "wypielęgnowane" asystentki zawsze podrywają. nie muszę wspomnieć że oboje mamy dobre kariery. zawsze zauważam to samo, za co mi wstyd za kobiety: każda kobieta chce zrobić karierę, ale te ładne postawiły na karierę przez bogatego chłopa....a nie przez swoje umiejętności intelektualne.

Gość gość
tak szczerze to ja zawsze flirtuję bo dobrze się czuję z mężczyznami. i żeczywiście lubię ciągłe zainteresowanie nie powiem że jestem mało inteligentna bo czytanie emocji mężczyzn też wymaga inteligencji. więc nie mów tu o stereotypach

Gość stereotypka
tak żeczywiście ale właściwie co tu czytać w emocjach chyba widać kiedy ma więcej w spodniach ,banda zboczeńców

Gość gość
ten ktoś to miś:D zakłąda tematu odn pieknych któe omijaja takiego szuję