Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elereczka

Wakacje na Dominikanie

Polecane posty

Gość elereczka

Cześć dziewczyny czy któraś z Was była może na wakacjach zimą na Dominikanie? Zastanawiamy się z mężem czy nie wynająć sobie kurortu w Punta Cana (konkretnie tutaj: http://www.qtravel.pl/inspiracje/punta-cana-dominikana-id199 ). Jak do tej pory wakacje spędzałam głównie w miesiącach letnich ale teraz chciałabym skosztować trochę słońca kiedy u nas jest zimno i brzydko (no i trochę uciec od obowiązków przygotowywania świąt ...). Warto jest wynająć first minute czy lepiej czekać na ciekawe lasty?

Gość gość
nie bylam,ale moge polecic Kube

Gość gość
wydaje mi sie ze duzo wpisow chyba nie bedziesz miala, ja napisze ci co ja wiem na ten temat, jakies pare miesiecy temu widzialam w TV w niemieckiej- chyba nawet w wiadomosciach ze tam jak biala kobieta wychodzi tylko z hotelu na plaze to momentalnie- ale doslownie znajduje sie przy niej czarnuch/chocby ta kobieta nawet miala 100- lat i 100kg/przewaznie mlodzi tubylcy poluja na cudzoziemki chetnie stare i grube aby wyludzic od nich kase i oczywiscie seks, maja juz sprawdzone sposoby od lat i to traktuja jak prace, pamietam ze kilka turystek nie moglo wejsc poprostu na plaze aby nie byc zaczepianych, a jedna reporterka miala ukryta kamere i sfilmowala czarnucha jak po wielu wielu prosbach nie mogl sie od niej odczepic, malo z tym to jeszcze wyznawal jej milosc ! na koniec wyjela ta ukryta kamere z torby i pokazala nagranie,spytala sie dlaczego po paru minutach powiedzial jej ze ja kocha ? na koniec przyznal sie jej ze ma zone i dzieci- masakra jakas !!! - ja pie/rn/icze takie wczasy

Gość gość
ty z ta kuba to chyba cie posralo,kto by chcial biede ogladac na wczasach ?

Wakacje w zimie jak najbardziej fajna sprawa, praktykuje juz od kilku lat, glownie w SE Asia. Nie sluchaj glupot o zakochanych murzynach, taka sama mentalnosc jak arabskie habibi szukajace naiwnych bialych bab chetnych na sponsoring (w Azji jest to samo tylko w druga strone).

Gość gość
Dominikana ma ladne plaze bylam w punta cana plaza bavaro pieknia nie ma za wiele rozrywek ale wypoczac mozna na maksa choc ja drugi raz na dominikane bym sie nie wybrala wole meksyk duzo ciekawszy jak dla mnie a jak juz bedziesz na dominikanie to wybierzcie sie na soane wychodza pocztowkowe zdjecia

Gość gośćjerzy
Jestem na dominikanie w bawario.jrst super