Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy matka złożyła wam życzenia na dzień dziecka?

Polecane posty

Gość gość

czy nomalna matka składa zyczenia dorosłym dzieciom? sama matka domaga się bezwzględnego przestrzegania wszelkich urodzin, imienin, i dnia matki, a sama nawet nie zadzwoni. czy to normalne?

Gość Mama Nasturcja
Moja mama i tata i nawet teściowa dzwonili do nas z życzeniami, aczkolwiek wiesz, ludzie mają różne podejście do tematu, moze np. uważają że jest to ogólnie Dzień Dziecka - w sensie dzień każdego małego ;-) A nie Dzień Twojego Dziecka ;-)

Gość gość
Mnie moja złożyła życzenia i dała czekoladę :D Mam lat 33 :P

Gość gość
a do mnie matka nie zadzwoniła. i strasznie mi przykro, tym bardziej że ja zawsze dzwonię, a ona ma wieczne pretensje do brata, ze on nigdy do niej nie dzwoni.

Gość gość
Nie, moi rodzice nie zadzwonili. Teściowie tak. Trochę mi przykro, bo ja na dzień matki sporo wygadałam z mamą minut a ona nawet smsa nie napisała.

Gość gość
ja mam 25 lat i ani ojciec ani matka nie pofatygowali sie zlozyc zyczen, a o czekoladzie to juz nie wspomne....nawet jak bylam dzieckiem nie pamietam zebym cos dostawala,przykre

Gość gość
no właśnie moja też nawet nie napisała smsa. było mi bardzo przykro bo do chłopaka rodzice zadzwonili, a do mnie nikt:(

Gość gość
jak radzic sobie z relacjami z toksycznymi rodzicami w dorosłości? niby wiem jaka jest moja matka, a ciągle daję się jej ranic:(

Gość gość
Moi rodzice urządzili dla mnie i starszego brata rodzinny obiad i dostaliśmy prezenty ;) Mam 30 lat.

Gość gość
mi odkąd mam dziecko nie składa już życzeń, natomiast teściowa mężowi wysyła zawsze smsa

Gość gość
Moja zadzwoniła na skype z życzeniami i dla mnie i dla wnuczki ... Ja mam 39 lat

Gość gość
zależy kto jak do tego podchodzi. Bo jedni uważają że to dzień dziecka rodziców a inni że dzień kazdego małolaty :)

Gość gość
złożyła, wysłała wcześniej czekoladki.

Gość gość
Mnie olała, pewnie ojciec ją źle znowu do mnie nastawił, stary trol. Nie znosze swoich starych. Są okropni, toksyczni, wredni, paskudni. Zwłaszcza ojciec.

Gość gość
ja jak bylam za granica przez rok to slali zyczenie na wszystkie okazje ale jak wrocilam do pl to juz nie, a jak bylam dzieckiem to nawet na urodziny mi nie skladali zyczen nie wspomne o prezentach...takze nie zdziwilam sie wcale ze na dzien dziecka tez zawiedli...

Gość gość
Nie, a ja na dzień matki polazłam do niej z kwiatem i życzeniami :O Cóż, skoro ja nie jestem dla niej dzieckiem, to ona nie jest dla mnie matką i tegoroczne kwiaty i życzenia ode mnie na dzień matki, były po raz ostatni.

Gość gość
moi cale zycie nie maja pieniedzy, na czekolade nawet im szkoda wiec nigdy nie miala od nich prezentow na mikolaja, dzien dziecka, czu urodziny...na starcie w dorosle zycie tez mi nie pomgoli na wszystko musze sama sobie zarobic, dom, wesele, czy glupi rower...

Gość gość
jak wyglądają u was codzienne relacje z rodzicami którzy nie poczuwają się nawet do złożenia zyczeń z okazji dnia dziecka?

Gość gość
:)jak to tak mozna w ogole tego nie rozumiem od kiedy to tak 2222 www.youtube.com/watch?v=-R6CnSqPnEg

Gość gość
Moja wspomniała że " za stara jestem na życzenia", nie przejmuje się tym, bo po co. Różni sa ludzie, wiadomo lepiej mieć fajne kontakty z rodzicami, jednak nie zawsze tak jest.

Gość gość
fataslne sa takie sytuacje, ciągłe odrzucenie przez rodziców. czasem zastanawiam się czy nie zerwac permanentnie kontaktu

Gość gość
12:38 < dokładnie, też czasem mam takie myśli i zrobię to, jak Bóg mi świadkiem ! Będą zdychać na starość w samotności.

Gość gość
Moja mama tak- mnie i mężowi :) Teściowa nie- ani synowi ani mnie. Myśmy składali życzenia teściowej na Dzień Matki :O

Gość gość
up

Gość gość
Mam 18 lat, mnie rodzice nie złożyli życzeń, mimo że ja o urodzinach ojca (luty) i Dniu Matki pamiętałam... Smutno mi z tego powodu. Na Dzień Ojca chyba nie będę się wysilać, skoro o mnie nikt nie pamięta. Z kolei rodzice mojego 22-letniego chłopaka złożyli mu życzenia i dali nam pieniądze, żebyśmy razem wyszli na lody.

Gość gość
przykre to jest jak widzisz ze do męża/chłopaka dzwonią a do ciebie nie. czuje się jak sierota:(

Gość gość
up

Gość gość
Do mnie zadzwonili i tata i mama, każde osobno, a mieszkają i żyją razem:) Do mojego partnera mama wysłała smsa. Miłe to jednak jest jak rodzice pamiętają:)

Gość gość
up