Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak odzyskać swoje wyłudzone rzeczy

Polecane posty

Gość gość

sprawa wygląda tak.Rok temu wzielam mojemu chlopakowi kilka rzeczy na raty.Mial mi splacac raty co miesiąc i faktycznie robił tak do grudnia.Teraz nie mogę się doprosić pieniędzy,ani MOICH przecież rzeczy ktore moglabym spieniężyć.Mam wszystkie umowy w domu,na moje nazwisko.Niestety nie wiem,czy to ze mam umowe na taka sama kanape jak stoii w jego domu,moze byc dowodem dla policji.Inaczej chyba sprawa ma sie z telewizorem,na umowie jest podany numer fabryczny tv. I nawet jesliby doszlo do jakiejs interwencji ze strony policji czy moj byly moglby sie wymigac,mowiac np.ze te rzeczy to prezent ode mnie? Prosze o rade,poniewaz starcilam dodatkowa prace i mam troszke gorsza sytuacje finansowa i nie stac mnie na zbedne wydatki,kiedy trzeba ogladac kazda złotówke.

Gość gość
Up up

Gość gość
halo halo,doradzi ktoś.pilne

Gość gość
na pewno masz jakieś smsy z nim, maile w których jest mowa o tych rzeczach. Weź to i umowy i idź na policje

Gość gość
wlasnie nie mam juz nic. Choc w sumie...wzielam 3 różne kretydy ratalne:komode i pufy w Bodzio-to juz jest splacone,kanape w agacie i tv w media expert. I tak teraz mysle...jako adres dostawy w Bodziu podany jest jego adres.ale to doopa nie dowod,skoro to juz jest splacone.Ale na umowie tv jest podany numer fabryczny telewizora,a na "Agacie"-kanapie tylko jakis numer przy nazwie modelu

Gość gość
no wezcie cos doradzcie!!!! Potraficie godzinami rozprawiac o imieniu dla psa a w tak powaznej sprawie nikt nic nie wie?

Gość gość
jak na Twoje nazwisko to nie ma szans... Poza tym glupota niektorych mnie przeraża, brac kredyty na chlopaka :O

Gość gość
up

Gość gość
gość 04.06.2014 jak na Twoje nazwisko to nie ma szans... Poza tym glupota niektorych mnie przeraża, brac kredyty na chlopaka pechowiec.gif No ale na jakie inne nazwisko ma byc? I nie prosze o moralna ocene mojego zachowania tylko o konkretna porade,jesli nie masz nic konkretnego do powiedzenia to moze lepiej zamilcz a tylko dodam,ze bylismy razem 5 lat

Gość gość
odpowie ktos?ale cos sensownego?

Gość gość
Ile masz jeszcze do spłaty ?

Gość gość
17x82,17=1396,89 9x115=1035 razem 2431,89 Doradzono mi wyslanie przedsadowego wezwania do wydania rzeczy,jednak jak czytalam wzory takich pism,to jestem pewna,ze ten cwaniak po takim liscie wywiezie sprzet do jakiegos znajomego albo sprzeda i bede mogla mu naskoczyc,bo nie mam innego dowodu,na to ze on ma te rzeczy niz to,ze faktycznie u niego stoja. A w takim pismie podaje sie date,do kiedy taki sprzet ma byc zwrocony itd. Zrobi ze mnie zazdrosna intrygantke ktora sie msci itd Nie wiem co mam robic...:((

Gość gość
Poradz sie prawnika,lub idź na policję.

Gość gość
rozmawiacie ze soba?ciezka sprawa,raczej przegrana

Gość gość
Nie rozmawiamy,nie widujemy sie

Gość gość
ja piernicze szlak by mnie trafił koleś się umeblowałna twój koszt :( wproś się do niego na kawę weź noż i potnij mu tą kanapę w diabły albo daj na flachę kilku żulom idź z nimi po swoje meble . Żule za flachę będą wiedzieli jak odzyskać twoje meble .

Gość gość
he he dobre.Moze to jest mysl? :) I tak pożegnałam sie z ta kasą.A skoro ja nic z tego nie mam...:D