Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o takiej sytuacji??

Polecane posty

Gość gość

poznałam go niedawno, ponad tydzień temu. Na początku ciągle dzwonił , ze 3 razy dziennie , nawet pisał... Ja też zawsze odpisywałam , nigdy go nie ignorowałam i ze 2 razy odezwałam się pierwsza . Aż w weekend się coś zepsuło bo on poszedł na imprezę o której zresztą mi powiedział. dzwonił do mnie późno wieczorem ,ale ja też wyszłam ze znajomymi więc nie odebrałam. Odzwoniłam w niedzielę i chwilę pogadaliśmy. Mówił ,że balował do rana i że o mało by za dużo nie wypił ,ale w pore zapaliła mu się czerwona lampka i takie tam żarty. A potem mówił coś tam"koleżanko ty moja" do mnie co mi sie dziwne wydało bo zwykle nazywał mnie jakoś bardziej pieszczotliwie Wieczorem pierwszy raz nie zadzwonił. Więc ja też się nie odzywałam, tak samo w poniedziałek, dopiero we wt wieczorem czyli wczoraj się odezwał. Pytał się mnie dlaczego się nie odzywałam ,a ja ,że miałam dużo nauki, on powiedział ,że też miał duzo pracy i takie tam... Pytał co u mnie, ja powiedziałam ,ze teraz mam sesje wiec nie wiem kiedy sie spotkamy (specjalnie tak powiedziałam , moze to głupie, ale chciałam żeby teraz on sie pomartwił) i powiedział ,że może dzisiaj się odezwie i powiedział "dobranoc słoneczko" ja byłam troche chlodna w rozmowie ,ale nie robiłam mu żadnych wyrzutów I dzisiaj on sie jeszcze nie odezwał... Ja powinnam ? Znowu po tych 2 dniach milczenia to on by mógl...Jak sądzicie?

Gość gość
uznał , że kiepska jesteś w łóżku i słabo obciągasz

Gość gość
up

Gość gość
nie poszliśmy do łożka...

Gość gość
weźcie s***********e z tymi durnymi wpisami,jak nie macie nic do powiedzienia konkretnego to sobie darujcie