Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak zdradził mnie z bardzo brzydką dziewczyną

Polecane posty

Gość gość

Nie jesteśmy juz razem mimo ze bardzo mnie przeprasza. Nie widzę szansy na wybaczenie. Ale najdziwniejse jest to ze zdradzil mnie z dziewczyna brzydka jak noc. Naprawdę!!! Nie pisze tego z zawiści mimo ze nie szanuje tej dziewczyny. Mowie obiektywnie. Moj byly jest bardzo przystojny wiec to tez nie problem z wyborem. Dziewczyna jest moim kompletnym przeciwieństwem. Ma dużą nadwagę, zniszczona cerę trądzikiem, wlosy z mega odrostami, nieregularne rysy twarzy.

Gość prof stypuła glon
To był rodzaj eksperymentu :classic_cool:

Gość gość
dla ciebie nadwaga dla twego fagasa boginni jak z marzeń pewnie jest boska i sexowna a ty płaska i masz szczurzy ryj

Gość gość
Moze był pod wpływem.

Gość gość
Proszę mnie nie obrażać:) Wiadomo gusty są różne jednak uchodzę za ladna dziewczynę. Nie narzekam na brak powodzenia. Z tym panem mi nie wyszlo z jego winy. Podobno to byl jednorazowy wyskok. Do tej pory zabiega o spotkanie. Tamta dziewczyna naprawdę ciezko określić mianem atrakcyjnej. I to nie tylko z powodu ogromnej nadwagi ale przede wszystkim duzego zaniedbania. No cóż, skoro byla warta mnie to nie mam pytań i tym bardziej nie widze szans na dalszy związek