Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie potrafię pogodzić się ze swoim wyglądem

Polecane posty

Gość gość

Jestem facetem. Nie jestem jakoś bardzo załamany, żyję z tym normalnie, ale nie akceptuję tego jak wyglądam, chodzi o głowę, bo nad resztą ciała można popracować, co też robię. Nie lubię patrzeć na siebie w lustrze i tego unikam, unikam oglądania swojego odbicia wszędzie, a do lustra zaglądam wtedy kiedy muszę. Najciekawsze jest to, że mam dziewczynę, której bardzo się podobam i która mówi, że jestem bardzo przystojny, wielokrotnie słyszałem to również od innych dziewczyn, na powodzenie też nie narzekam. Co zrobić, żeby spojrzeć na siebie tak jak patrzą te wszystkie dziewczyny? Jak pisałem, żyję normalnie, ale jak fajnie byłoby inaczej spojrzeć w lustro i poczuć się bardziej pewnie...

Gość gość
co chciałbyś zmienić? może operacja plastyczna?

Gość gość
Te wszystkie dziewczyny mają mega kompleksy i niechętnie patrzą w lustro więc nie jesteś sam to jest tylko przykrywka.

Gość gość
ja w ogole nie patrze w lustro, nie badz lalus nikt sie prawie sobie nie podoba i kit z tym, przed lustrem ciagle nie stoisz wiec wal to

Gość gość
Każdy w jakiś sposób nie może sie pogodzić chciałby wyglądać zupełnie inaczej albo trochę zmienić. Teraz jest wybór, że jak coś nie pasuje można poprawić. Ale czasem grubo przesadzamy nie widząc tego problemu. Trzeba akceptować siebie bo zostajemy tacy do końca życia po co tracic czas na kompleksy

Gość gość
Każdy w jakiś sposób nie może sie pogodzić chciałby wyglądać zupełnie inaczej albo trochę zmienić. Teraz jest wybór, że jak coś nie pasuje można poprawić. Ale czasem grubo przesadzamy nie widząc tego problemu. Trzeba akceptować siebie bo zostajemy tacy do końca życia po co tracic czas na kompleksy

Gość gość
Spokojnie. Pogodziłem się z takim stanem rzeczy. No ale... Po pierwsze denerwuje mnie to, że słyszę, że jestem przystojny, a ja nie potrafię tego dostrzec. Po drugie. Chciałbym być przystojny i o tym wiedzieć dla swojej dziewczyny, bo ona zasługuje na to co najlepsze.

Gość gość
Daj fotę to ocenimy.

Gość gość
Zamiast sie cieszyć narzeka masakra. Ludzie maja te problemy widze ...

Gość gość
Pewnie jestes w wieku dojrzewania .Przejdzie .