Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

cierpię z powodu męża, nie ma już siły

Polecane posty

Gość gość
miało być: turystyczny :-D :-D :-D

Gość gość super ktoś
chce wierzyc .. Tak to prawda, ja tez mysle, że Autorka POWINNA CZEKAC I NIE ROBIC KOMPLETNIE NIC, TYLKO zaczac traktować ten okres jako początek SEPARACJI.

Gość gość
Jeśli zakocha się za miesiąc to będzie tylko znaczyło, że od dawna męża nie kochała i to z jego winy, tylko nie miała tego świadomości i bała się zostać sama. Będzie to też zdrowym objawem chęci do życia a nie do cierpiętnictwa.

Gość chce wierzyc w autorke
O, wlasnie!! Dokladnie "zaczac traktować ten okres jako początek SEPARACJI. " Autorko, też tak myślę... Zresztą sądzę, że sama już to wiesz...

Gość gość
Autorko, pomyśl sobie tak, że to wstyd mieć takiego niedojrzałego męża, do tego wariata co nawet rozmawiać nie umie i ta cała miłość momentalnie ci przejdzie. :D Zamieni się w obrzydzenie do chłopa fajtłapy :D

Gość gość
Łatwo pisać "olej" jesli mamy za soba juz tyle wspomnien... Uczucia to każdego indywidualna sprawa i tego nie da się wyważyć niestety- gdyby to było takie proste.... inaczej swiat by wygladał. Nie bede polecac ci "olania" bo wiem ze nie jest to proste a i jsli kiedys powiedzialo się "tak" to trzeba probowac do tego podejsc inaczej. Bo jesli np dziecko wchodzi mi na glowe zupelnie mnie nie slucha i ma wywaloe na wszystko co sie mowi- to co- olać i wywalic z chaty? Trzeba szukac innych rozwiazan. Jesli rozmowy na ten temat nic nie dawaja, niech rozmawiaja z nim inni. Jesli dalej jest klapa moze usun sie na jakis czas aby sam przeanalizowal tą sprawe i na czym mu zalezy niech on dokona wyboru

Gość gość
JA MYśLĘ ZE NIC Z TEGO NIE BEDZIE. Autorka nienawidzi teściowej, szwagierki, to tez moglo mieć wpływ na jego wyprowadzke...

Gość gość
zdejmij obrączkę i jedź na wczasy. jak kogoś poznasz to powiesz, że się rozwodzisz, bo miałaś pecha i wyszlaś za maż za wariata

Gość chce wierzyc w autorke
Ja myślę, że autorka nie do konca nienawidzi szwagierki i tesciowej, tylko tak naprawde to już z tego wszystkiego nienawidzi męża, ale nie ma sama odwagi przed sobą tego przyznać, więc przeniosła to uczucie na teściową i szwagierkę! Bo w gruncie rzeczy co ją te panie obchodzą? zaraz jej ta nienawiść przejdzie, jak tylko przed soba przyzna się do prawdziwych uczuc do męża... jak sobie z tym poradzi. Do goscia z 9.30, wiesz co, nie mozna porownywać dziecka i męża. Dziecko ma prawo być niedojrzałe bo sie uczy dopiero świata i ty jako odpowiedzialna matka jasne, że nie wywalisz go z domu tylko bedziesz uczyc. Mąż z założenia to jednak człowiek dojrzały, który powinien być dojrzałym partnerem do dyskusji a jak nie jest to nie warto mu poświęcać czasu i życia.... Zwłaszcza po tak wielu próbach.

Gość gość
9.30 mąz autorki to dorosły mężczyzna a nie male dziecko, ktore trzeba prowadzać za rączkę i tłumaczyć co jest dobre a co złe. wielu facetow w jego wieku ma już własne dzieci. jak ktoś tak ograniczony umysłowo wychowa dziecko?

Gość gość
Świadomie wybrała farta a teraz marudzi typowa kobietka

Gość gość
Heloł :-) A do kogo teraz szanowna pani nauczycielka ma pretensje ze wybrala sobie takiego meza ?????????? :-)

Gość gość
Dopek zwiał, bo mu teść prawdę w oczy powiedział. Autorka powinna uciec już w momencie ślubu, jak jej teściowa groziła i paluchem przed nosem wymachiwała :D

Gość gość
Heloł usmiech.gif A do kogo teraz szanowna pani nauczycielka ma pretensje ze wybrala sobie takiego meza ?????????? usmiech.gif x no widzisz nauczycielka sobie męża wybrała a kucharka z********* :D

Gość gość
Gdyby był szczęśliwy to by raczej nie uciekal, prawda? Tak myslę .

Gość gość
OK! Już przestańcie! Autorka fatalnie wybrała, jej wina, ale stało się! Teraz jej pomagamy , przynajmniej psychicznie, to rozwiązać! Każdy popełnia błędy! Ważniejsze jest umieć z nich wyjść jak już się je popełniło!

Gość gość
gosciu z 9:48 no tak... najlepiej zwiac w dniu slubu :-) ty tak pewnie bys zrobila, oj dziecko, dziecko nie znasz zycia :-D

Gość gość
Ale co ona teraz może zrobić ????? Ano jedno wielkie NIC !!!! On zwial, ona czeka az się odezwie. Widocznie facet miał dosyć tego malzenstwa, zony i tesciow. Niestety taka jest prawda...

Gość gość
Gdyby był szczęśliwy to by raczej nie uciekal, prawda? Tak myslę . x gdyby był normalny toby nie uciekał tylko z żoną porozmawiał. tak myślę

Gość gość
gość dziś gosciu z 9:48 no tak... najlepiej zwiac w dniu slubu usmiech.gif ty tak pewnie bys zrobila, oj dziecko, dziecko nie znasz zycia smiech.gif x x Nierozgarnięty gościu z godziny 9.57 dziecka to sobie poszukaj w rodzinie. Znajdziesz ich tuzin razem z tobą na czele :D

Gość gość
Niestety gosciowo ale to ty jednak jesteś nierozgarnieta jeśli w dniu slubu ucieklabys sprzed ołtarza :-p tak to tylko robia dzieciaki, kapujesz? :-D

Gość gość
gość dziś Ale co ona teraz może zrobić ????? Ano jedno wielkie NIC !!!! On zwial, ona czeka az się odezwie. Widocznie facet miał dosyć tego malzenstwa, zony i tesciow. Niestety taka jest prawda... xxxxxxxxxx tak się głupi składa, że są jeszcze rozwody i prawdziwi mężczyźni na świecie :D:D

Gość gość super ktoś
Ja uważam, ze oni oboje nie dorośli do malzeństwa. 1. Ona bo wziela slub pomimo tego, ze widziala jego wady, mocno się wachala, ale weszla w ten układ. 2. On, bo dopiero po slubie zobaczyl jak to jest naprawdę, ze malzenstwo to odpowiedzialność, a nie zabawa w piaskownicy. On dobrze zrobil. Przerwal cos, co i tak by nie przetrwalo. Nie pasuja do siebie i tyle.

Gość gość
Są rozwody i prawdziwi mężczyźni na świecie. xx Oczywiście, że tak :-)

Gość gość
gość dziś Niestety gosciowo ale to ty jednak jesteś nierozgarnieta jeśli w dniu slubu ucieklabys sprzed ołtarza jezyk.gif tak to tylko robia dzieciaki, kapujesz? smiech.gif x x Spadaj kretynko do rynsztoka z którego wylazłaś dziś rano. Tam znajdziesz chętnych do dyskusji na swoim poziomie :D:D:D

Gość gość super ktoś
Prawda jest taka, że prawdziwych, wolnych, normalnych mężczyzn ( i żeby nie straszyli wyglądem) jest jak na lekarstwo i nie każdy będzie chciał wejść w dlugotrwaly związek z rozwodka. Ja Autorce zycze jak najlepiej :-) Wg mnie - powinna jechać, wziac ze sobą jakies leki i odpocząć od tej sytuacji, a do meza w ogole się nie odzywac, tylko poczekać na dalszy rozwój wypadkow ;-)

Gość gość
gość super ktoś przestań obwiniać autorkę za ułomność jej męża. ja u niej winy nie widzę. sędzia podczas rozprawy rozwodowej też pewnie nie zauważy

Gość gość
spadaj kretynko do rynsztoka xxxx to samo pomyslalm o tobie idiotko :-D :-D :-D baj baj poszukaj dzieci w przedszkolu do dyskusji a nie na forum dla dorosłych gówniaro :-D :-D :-D

Gość gość super ktoś
Co zobaczy Sedzia to się okaże, my znamy tylko jedna stronę medalu. Autorce zycze powodzenia, już o tym pisałam :-)

Gość gość
ułomny czy nie, ale nikt nie ucieka z chałupy jak jest mu dobrze ;-)