Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wygrałem na czysto 4 391 zł !!! Oto link !!!

Polecane posty

Gość gość

Możecie sobie wszystko sprawdzić jak grałem na żywo w linku. Jest do przodu 4391 zł :D:D Wszystko w 90 minut podczas meczu Urugwaj Kostaryka.

Gość gość
Za niedługo Anglia Włochy. Remis jak siemasz wiktor ;)

Gość gość
A gdzie ten ziomek co wygrał 1800 ? Już nic nie piszesz ? :D

Gość poziom0
US już się cieszy i nie zapomnij o odprowadzeniu podatku od wygranej US nie musi ryzykować własnej forsy , ryzykanci sami przyniosą forsę do US

Gość gość
Na Brazylii z Chorwacją wygrałem 724 zł Meksyk Kamerun 3 682 zł Hiszpania Holandia przegrałem 8 250 :( Chile Australia przegrałem 1 227 Kolumbia Grecja wygrałem 5 253 zł Urugwaj Kostaryka - 4391 do przodu BILANS : 4 573 zł do przodu ;)

Gość gość
Gram przez internet bez podatku ośle :D To tamten pajac gra w Toto Mixie :D Myślał że wygrał 1 800 a wyjął 1 550 :D

Gość poziom0
czy możesz podać link, gdzie należy inwestować on-line w czasie meczu ?

Gość gość
Ja gram na BET365 ;) Wejdź na stronkę i sobie zobacz. Najlepszy bukmacher bo ma dobre kursy i szeroką ofertę. Sprawdzona poteżna angielska firma. Nie dają limitów na stawki. Poprostu bomba.

Gość gość
GRam od 8 lat i zarobiłem na tym mnóstwo kasy. No ale mam swój sposób gry. Grając inaczej łatwo jest stracić. Przez te 8 lat zarobiłem ponad 400 000 zł przy czym w ostatnim tylko roku ponad 230 000 zł. Wcześniej grałem innymi metodami i był mniejszy efekt poprostu. Ciągle jednak doskonalę system. Chcę opracować taki aby grając za mniejsze stawki wygrywać jeszcze więcej. Chodzi o samą satysfakcję wygrywania zakładów po dość wysokich kursach.

Gość gość
I co z tego tepaku, że grasz przez internet? Podatek i tak musisz podatek odprowadzić. Poczytaj na stop-oszustom-w-necie pl 4 artykuł od góry