Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobić z prezentami po rozwodzie dzieci?

Polecane posty

Gość gość

Syn już po rozwodzie, córka w trakcie. Denerwują ich stojące podziękowania dla rodziców z okazji ich ślubu. Co z nimi zrobić? Kiedyś nam podarowali, teraz zmuszają do wyrzucenia na śmietnik. Może i bym wyrzuciła, piękne toto nie jest, ale nie lubię jak mnie ktoś do czegoś przymusza. Była synowa i jeszcze zięć są rodzicami moich wnuków, a nasze stosunki dotąd układały się więcej niż poprawnie. Co byście w tej sytuacji zrobili?

Gość gość
A nie lepiej schować do szuflady, żeby nie było na widoku? Nie trzeba od razu wyrzucać

Gość gość
Wytłumaczyła synowi,że to on się rozwiódł a nie ja . Córce to samo. Ich byli małżonkowie to rodzice twoich wnucząt i jeżeli do tej pory stosunki były dobre to nadal tak powinno pozostać

Gość gość
gość dziś Wytłumaczyła synowi,że to on się rozwiódł a nie ja . Córce to samo. Ich byli małżonkowie to rodzice twoich wnucząt i jeżeli do tej pory stosunki były dobre to nadal tak powinno pozostać xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx z tego samego założenia wychodzę, a do szuflady prezenty nie bardzo się mieszczą, chyba, że do piwnicy wyniosę, ale chyba nie tak postepuje się z prezentami.

Gość gość
Jak ty wychowalad te dzieci ze oboje sie rozwodzą,jakieś kaleki emocjonalne