Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem czy juz nie jest za pozno

Polecane posty

Gość gość

Moja znajoma mi powiedziala wczoraj ze mam 31 lat i ze bede miala problemy z zajsciem w ciaze itd itp ze cos o komplikacjach i sama ja nie sluchalam pozniej, wkurzylam sie na nia bo jak to mozna cos komus kazac tu i teraz, ale potem zaczelam sie zastanawiac ze moze to byc problem, mam te 31 lat niedlugo bede miec 32 ale.. przeciez niedawno rozpadl sie moj zwiazek i to chyba nie moja wina ze jestem sama obecnie, ze niby co mam robic szukac zapladniacza?i to na g**** (nie w doslownym znaczeniu:) plany mi sie rozwalily zwiazku juz nie ma i nie wazne ze chce troche odetchnac tylko mam sie teraz sprezac pocic stawac na glowie i to ma byc moim glownym celem masakra jakas ktos doradzi?

Gość gość
w tym wieku zachodzenie w ciąże,to jest masakra

Gość gość
a pod jakim wzgledem

Gość gość
Mieszkasz blisko bede ci lal w te fugi jaki dlugi

Gość gość
pod każdym,jak chcesz to sobie zachodz,ale dobrze sobie to przemyśl

Gość gość
czyli radzisz juz nie zachodzic w ciaze

Gość gość
sama sobie doradz,chcesz tej ciąży bo taka potrzeba z natury rzeczy,albo nie chcesz zostać starą panną,albo mieć rodzinkę na stare lata,sama sobie odpowiedz i możesz przewidzieć czy w tym wieku nie zrobisz sobie i nie tylko wiekszej krzywdy niz będzie z tego pozytku

Gość gość
jestes mloda, nie przejmuj sie

Gość gość
No oczywiscie ze chce miec rodzinke chyba to normalne ze kazda kobieta chce miec dziecko i meza tak samo ja ale nie chce zeby ktos sie na mnie wyzywal ze jeszcze tego nie mam bo to nie ode mnie zalezy ja dazylam do tego ale wyszlo ze sie wszystko rozpadlo i tyle trzeba zyc dalej trzeba szukac dalej ale ta presja mnie dobija

Gość gość
tak jest,nie ma nic gorszego jak zdecydować się na ślub albo bachora pod presja środowiska:-D ja ci już moge powiedzieć żebyś sobie odpuściła bo wdepniesz w w iększe g***o niż jesteś,a deprecha dopiero cie czeka

Gość gość
Najlepiej to byc chciala teraz odetchnac tak pobyc sama zeby nikt sie nie wtracal tylko przez jakis czas ale ludzie nie daja mi spokoju nawet mama mowi ze nie ma na to czasu ze trzeba sie skupiac na zakladaniu rodziny ale przeciez dopiero co zostalam sama nie ma czasu tylko mowi ze i tak juz na mnie troche za pozno cudownie jej odpowiadam :(

Gość gość
Hahaha, ale kwoki glupie sie tu zebraly! Zachodzenie w ciaze w tym wieku to masakra? No pewnie, 50tka i do grobu! Hahaha, ale idiotki! Autorko, wyluzuj, mieszkam na zachodzie, tutaj niewiele dziewczyn zaklada rodzine po 30tce.