Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy któraś z Was używała kosmetyków Pharmaceris

Polecane posty

Gość gość

szczególnie chodzi mi o krem do pielęgnacji biustu Bustfirm podczas karmienia piersią ? Czy jest dobry, skuteczny, czy jednym słowem te kosmetyki są warte polecania ?

Gość gość
Kup porządny i dobrze dobrany stanik ;)

Gość gość
Ja używam od 6 lat fluidu z Pharmaceris. Bardzo dobry o czym świadczy okres użytkowania./

Gość gość
dziękuję, czy ktoś jeszcze się wypowie ? :)

Gość gość
Na parkingu stoi beemka. W pewnym momencie podbiega do niej kolo w dresie, wywala szybę, ładuje się do środka, rwie kable, odpala "na krótko" i z piskiem odjeżdża ! Tak jedzie ale rozgląda się po wnętrzu auta, wali się w łysy łeb i mówi: - O żesz k**wa, to mój.

Gość gość
ja używałam tylko pharmaceris krem na dzień do cery naczyniowej (dla mnie dobry) i krem kwasem migdałowym(też dobry).

Gość gość
ja uzywalam tylko do twarzy koloru niebieskiego z probiotykiem - plyn miclearny - rewelacja i tonik - tez dobry, i pare probek z serii tradzikowej - moga byc

Gość gość
widzę, że ogólnie jesteście zadowolone z tych kosmetyków więc chyba zakupię sobie ten Bustfirm :)

Gość gość
ja stosowałam balsam przeciw rozstępom jak byłam w ciąży, był rewelacyjny i mogę szczerze polecić.

Gość gość
a wiecie - przypomnialo m isie - tam sa jeszcze takie kremy do twarzy pharmaceris clinic 1,2, 3, 4 - to to wogle rewelacja jest, szkoda, ze drogie