Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój facet ma mnie na drugim planie w towarzystwie

Polecane posty

Gość gość

nie wiem, moze wyolbrzymiam, ale dziwnie sie czuje jak np rozmawiamy w gronie i padnie pytanie z ust mojego M i zamiast skupic sie bardziej co ja mam najpierw do powiedzenia to on skupia uwage na kolezanke czy kolege ktory w tym samym czasie odpowiada. Albo jak potrzebuje pomocy to zamiast przyjac ode mnie to przyjmuje ja od kogos z boku, dziwnie sie czuje bo widze czesto pary z ktorymi jestem w towwarzystwie to widac od razu ze graja w jednej druzycie i jeden z drugim trzyma sztame i np glupio bylo by mi wyskakiwac z propozycja jak wiem ze ma druga polowke od pomocy i jej zdanie wezmie pierw pod uwage.. nie wiem rozumiecie o co mi chodzi, nieskladnie to napisalam ale moze wyrazicie swoja opinie, bo na pewno sie z tym spotykacie milej niedzieli :)

Gość pauliabbb
To normalne ze poswieca uwage znajomym ktorych rzadko widzi chce sie dowiedziec co u nich. tobie to przeszkadza, ale nie przejmuj sie, bo czasami sa sytuacje w zwiazku, kiedy czlowiek odczuwa negatywne emocje. grunt zastanowic sie co mozna zrobic by zmienic ta sytuacje. postaraj sie pokazac gdy jestescie ze znajomymi ze tez z kims rozmawiasz skup na tej osobie cala uwage niech on sie poczuje podobnie zobacz jak reaguje mozesz dodac ze poswiecasz komus wiecej uwagi bo chcesz miec z nim temat do rozmow potem. w ten sposob pokazesz mu ze w zdrowy sposob to odbierasz i dowiesz sie co on o tym mysli tylko nie rob mu afer o to:) uczcie sie siebie nawzajem. powodzenia