Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ten który ją kocha

"wiem, że masz mnie gdzieś"

Polecane posty

Gość ten który ją kocha

mam problem z dziewczyną. już wcześniej zauważyłem u niej duże wahania nastojów, ale uznałem, że to normalne. wszak to kobieta. jesteśmy razem i tak średnio raz na tydzień po prostu jest chłodna, zadaje jakieś durne pytania "czy ty mnie na pewno kochasz?", "uważasz, że jesteśmy sobie pisani" i tak dalej... by następnego dnia napisać, że przeprasza-kocha-tęskni, ale ostatnio to pobiła samą sobie. widujemy się często, piszemy do siebie codziennie, a wypaliła mi z tekstem "po prostu za bardzo mi na tobie zależy i wiem, że masz mnie gdzieś". oczywiście jak napisałem, że to bzdura i zapytałem, dlaczego uważa, że mam ją gdzieś odpisała mi tylko "...". czyli standard. o co zatem może jej chodzić? kiedy kobietę nachodzą takie myśli? skoro mam z nią kontakt non stop to jakim cudem mogła poczuć, że mam ją gdzieś? za mało się nią interesuje? za mało uwagi jej poświęcam? a może wymaga, abyśmy jeszcze częściej się widywali? fakt faktem nie wypytuje za bardzo o szczegóły jej życia i może to jest błąd... o co może jej chodzić? jutro chcę się z nią umówić - wtedy nie będzie mogła wykręcić sie od odpowiedzi, ale przede mną cała noc... zastanawiania się.

Gość gość
za mało okazujesz jej uczucia, za mało piszesz że kochasz, za mało wychodzisz z inicjatywą spotkań

Gość gość
niestety mam "traumę z dzieciństwa" i do końca nie wiem, w jaki sposób powinno okazywać się uczucia, ale staram się jak mogę. widujemy się 1-2 razy w tygodniu. za mało? po prostu nie chcę jej osaczać. zdaje sobie sprawę, że ma także swoje życie i nie chcę przesadzać. piszę i mówię, że ją kocham, ale nie non stop. jak przed snem napiszę jej coś miłego, to to za mało? i tak rozmawiamy codziennie. nawet wstrzymuje się do godzin wieczornych, aby nie zawracać jej głowy. po prostu bardzo boje się, aby nie przesadzić... a przecież ją kocham :(

Gość gość
jasny gwint, ale jaja! ;) uważam, że warto porozmawiać z tą dziewczyną i powiedzieć jej o swoich odczuciach. pisanie tu może i pomaga :O ale rzadko daje rozwiązania problemu. naucz się więc rozwiązywać problemy u źródła, czyli u swojej dziewczyny w bezpośredniej i pokojowej atmosferze. idź z białą flagą i weź na swoja klatę wszystko co się ma zdarzyć, nie bądź ciotą !

Gość gość
Autorze zaciekawil mnie ten temat. Jak tam?