Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po jakim czasie po porodzie mialyscie regularne cykle miesiaczkowe?

Polecane posty

Gość gość

Kiedy wyregulowal Wam sie cykl?

Gość gość
Karmilam piersia 7 miesięcy. Okresu dostalam po 9 miesiacach od porodu i od razu byl regularnie.

Gość gość
Dostalam okres od razu po pologu,karmilam 4 miesiace,jestem 15 miesiecy po porodzie i nadal mam nieregularne,mimo ze przed. Ciaza byly ksiazkowe. Mam nadzieje,ze juz sie uregulowaly,bo jeden cykl miallam 28 dni i ten tez sie tak zapowiada.

Gość gość
ja karmiłam piersią miesiąc, a okres wrócił 3 miesiące po urodzeniu. jak dotąd miałam cykle 31 dni, ciekawe jak teraz, właśnie czekam na okres

Karmiłam 9 miesięcy, mam za sobą jeden okres i nie widac, żeby zbliżał się drugi, a minęło ponad 40 dni.

Gość gośćautorkatematu
No wlasnie u mnie 8 miesiecy po porodzie i nadal mam niereguarne. Juz mialam nadzieje ze sie uregulowal pobiewaz 2 ostatnie cykle wynosily 26 dni. A tu d.u.p.a. mija 29 dc. Wczesniej mialam nawet co 26 - 37. Chyba powinnam pojsc do gina.:(

Gość gość
przez całe życie nie miałam regularnego Okres po porodzie pojawił się po 2 miesiącach. Regularny miałam wyłacznie podczas brania tabletek anty :)

Gość gość
Jak przestalam karmić to miałam jeszcze miesiąc "pusty" a potem juz regularnie jak w zegarku co 28 dni.