Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem blondynką z jasną oprawą oczu i się nie maluję:)

Polecane posty

Gość gość

Mam włosy w kolorze złotwawy blond. Cerę z policzkami skłonnymi do rumienienia się. Bardzo jasne rzęsy. Niebieskie oczy. Ogólnie bardzo jasną skórę. Brwi reguluję u kosmetyczki i odrobinę poprawiam henną (niemalże niezauważalnie). i co? Żyję!:)

Gość gość
a ja jestem brunetką i się maluję i też żyję!

Gość gość
I wyglądasz jak duch... ewentualnie cnotka

Gość gość
a ja jestem szatynką, mam piwne oczy, ciemną cerę i maluję tylko powieki, i także jak wy żyję! :)

Gość gość
To fajnie:) Napisałam ten post, bo wiele dziewczyn tutaj pisze, że są blondynkami więc muszą się malowac. Mam delikatne rysy twarzy, bladą skórę - akceptuję to w zupełności. NIe rozumiem czemu niby blondynki powinny się malowac?:P

Gość poziom0
tak myślę, że z długimi czarnymi rzęsami będziesz wyglądać mniam, mniam

Gość gość
Nie malujesz się bo cię nie stać.

Gość gość
Nie wiem co komentarz o pieniądzach ma do rzeczy ale daruj sobie:) Przykładam ogromną wagę do dobrej pielęgnacji skóry. Używam tylko sprawdzonych, poleconych przez dermatologa kosmetyków. Dzięki temu mogę się cieszyc zdrową, zadbaną skórą a tendencja do zaróżowionych policzków, no cóż zaakceptowałam ją:) Mam zdrowe włosy, w naturalnym kolorze. Jestem szczupła i wysportowana. Wiem, że pewnie słabo się prezentuję przy perfekcyjnie umalowanych dziewczynach (niektóre nie dość że piękne z natury to jeszcze potrafią się upiększyc make upem czego im zazdroszczę) to jednak nie mam zastrzeżen do swojego wyglądu:)

Gość gość
I dobrze, jak Tobie się podoba :)

Gość gość
A na wyjście sie malujesz?

Gość gość
Tak, od czasu do czasu idę do makijażystki. Lubię smoky eyes w szarościach i naturalne usta (ewentualnie leciutko różowe) albo na odwrót makijaż nude oczu i czerwień ust. Wszyscy mnie komplementują, że taka zmiana itd. A ja mimo to na codzień lubię siebie all natural. Tylko o filtrach zawsze pamiętam:)

Gość gość
Szczerze mówiąc mając jasne włosy nie musisz. Ja jestem blondynką, ale farbuję na ciemno więc jasne rzęsy byłyby prawie niewidoczne.

Gość SzymonZPlatiku
Nie sztuką jest być ładną pod tonami lakieru, tapetu i wapna; sztuką jest być ładną bez tych wszystkich zabiegów. Dlatego naturalność cenię!

Gość gość
MUSISZ WYGLADAC SUPER

Gość gość
ja miałam taką dziewczynę na roku ona miała włosy jasny blond i taki sam kolor miały jej brwi rzęs wcale nie było widać i ona nigdy się nie malowała, nawet tuszu do rzęs nie używała ani różu ani bronzera :o