Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szok! Wiecie kto najbardziej opluwa matki?

Polecane posty

Gość gość

Zawsze myślałam, że durne prowokacje na forum, głupie i obraźliwe teksty o matkach i dzieciach, wyzywanie, itp. to pomysły pryszczatych nastolatek/nastolatków...Co jeszcze nie jest takie szokujące, wiadomo, młode to i głupie, jak dorośnie to może zmądrzeje, nie ma co się przejmować. Ale dziś przeżyłam szok - na fb pełno wpisów znajomej (taka dość luźna znajoma ale mam podgląd na jej posty) komentujących bardzo złośliwie i obraźliwie rodziców i dzieci! Dodam, że ta kobieta jest poważną panią z tytułem doktora, pracuje na znanej uczelni w USA (tak, nie zmyślam!), jest szanowanym naukowcem - jest sama, nie ma dzieci, ale ma jakiegoś partnera z tego co widzę po zdjęciach i komentarzach. A waliła ludziom takie chamskie teksty pod zdjęciami że szok - np. że po co ludzie zatruwają życie innym fotkami swoich potwornych bachorów i dalej w tym stylu!!! Jestem w szoku, naprawdę :O

Gość gość
jest sama i nie ma dzieci - czyli wszystko jasne :D

Gość gość
Nigdy nigdzie nie wstawiłabym fotki dziecka, po co kusić pedofili których jest mnóstwo

Gość gość
wiadomo że szczęśliwa żona, MATKA takich tekstów nie pisze :) wulgarne wpisy tworzą: -pryszczate nastolatki -kobiety którym życie sie nie układa, są zazdrosne że inni mają lepiej, zwykle same nie mają dzieci więc swój jad wylewają na Bogu ducha winne dzieci innych.

Gość gość
Daj link do profilu tej osoby :D NIe? No tak, klamstwo ma krotkie nozki i potwierdzic swojej smiesznej tezy juz sie nie da :D

Gość gość
sama znam kobietę która zawsze podkreśla że nie cierpi dzieci obcych, wyraża się o nich bachory.... i mogę potwierdzić że ma bardzo nieudane życie, do duuppy faceta, który tylko długi robi. Niczego się nie dorobili, od 6 lat wynajmują mieszkanie, jeden kredyt spłacają drugim, mają jedno dziecko które siedzi w przedszkolu po 10 godzin dziennie.

Gość gość
nie trzeba być filozofem żeby wiedzieć że normalna, szczęśliwa kobieta nie tworzy takich tekstów.

Gość gość
Coś dużo tej agresji na forach itp. pod adresem matek i niczego winnych dzieciaczków, co za ludzie

Gość gość
Coś dużo tej agresji na forach itp. pod adresem matek i niczego winnych dzieciaczków, co za ludzie

Gość gość
Mnie to nie szokuj****aby są straszne.

Gość gość
szokuje/ /baby

Gość gość
Nigdy nigdzie nie wstawiłabym fotki dziecka, po co kusić pedofili których jest mnóstwo Ale co C***edofil zrobi z ta fotka? Rozumiem gdybys dane swoje i dziecka tez wstawila adres itd.Ale z sama fotko to co moze zrobic? Idac Twoim tokiem myslenia to reklam z udzialem dzieci tez nie powinno byc bo jakis pedofil moze na nie patrzec.

Gość kasandraaaaa3334445
Co za kretynka, I co tak gały wytrzeszczasz I sie pytasz co pedofil z fotka zrobi?? przeciez widzi imie I naziwsko matki/ojca, widzi miasto, grzebie dalej I widzi miasto.. wpisuje w google dane, wyskakuja np dane z nk do jakiej szkoły rodzice chodzili, a wiec mieszkaja gdzies niedaleko pewnie. dla pedofila któremu akurat dane dziecko wpadnie w oko to nie problem zeby znaleść je w 2 dni! Pedofil w lepszym przypadku, bo niektórzy wyszukują dzieci na organy lub np jak jakiemis mafiozo jest bezplodny I zarzyczy sobie dziecko.. co za kurze móżdzki wstawiaja zdjecia dzieci na FB!!! moze poczekajcie az dzieci beda w odpowiednim wieku I wtedy same zdjecyduja czy chca zeby ich wozerunkiem szrgac po sieci. czemu mamy nie szanujecie wizerunku swoich dzieci? tego nie moge pojac.

Gość gość
kasandraaaaa3334445, a kto udostepnia jakiekolwiek zdjecia obcym na fb?? Wglad do mojej galerii maja tylko znajomi.

Gość gość
dziś Co za kretynka, I co tak gały wytrzeszczasz I sie pytasz co pedofil z fotka zrobi?? przeciez widzi imie I naziwsko matki/ojca, widzi miasto, grzebie dalej I widzi miasto.. wpisuje w google dane, Wiesz co kretynow to sobie w rodzinie poszukaj,po co prawdziwe dane wpisywac w portale spolecznosciowe? kto to robi ten sam siebie wystawia samo zdjecie dziecka na pewno nie jest niczym zlym co by moglo mu zaszkodzic. I tak jak napisalam wyzej taki pedofil jedynie sobie na fotke popatrzy nic wiecej tak samo jak na tysiace innych zdjec dzieci chociazby w tv. A kto wpisuje swoje dane ten jest poprostu idiota