Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chude też mają cellulit

Polecane posty

Gość gość

Miałam wątpliwą przyjemność zobaczyć w szatni fitness klubu taki okaz. Chuda i wysoka kobieta miała tyłek płaski i pokryty cellulitem. Straszne

Bo to nie tylko kwestia tłuszczu, a krążenia krwi i hormonów też. Co ciekawsze dziś cellulit ma większość kobiet, kiedyś nieliczne. Może to faktycznie wina chemii w jedzeniu. Jak śledziłam fora związane ze sportem, to tam niektóre dziewczyny się żaliły, że mimo, że są szczupłe i od lat regularnie ćwiczą, mają piękne mięśnie, super kondycję, odżywiają się wg zasad zdrowego i odpowiedniego do wysiłku żywienia, a też mają cellulit. :( A moja mama przed 50, z lekką nadwagą i nie ma.

Gość gość
moja mama po 60 też nie ma

Gość gość
Ja też nie mam ale zaczął mi się robić jak brałam tabletki antykoncepcyjne. Po odstawieniu wróciło wszystko do normy. Duża nadwaga ma bardzo duży wpływ na gospodarkę hormonalną, mówi się, że nadwaga to trzeci jajnik.

Gość dsafdsfg
wiesz teraz są takie czasy, że ciężko o brak cellulitu, który się tworzy nie tylko z nadmiaru tłuszczu (niektóre grubaski go nie mają), ale głównie od toksyn zawartych w jedzeniu i powietrzu, organizm majac nadmiar toksyn nie pozbędzie się ich za jednym siknięciem tylko zgromadzi je w cząsteczkach tłuszczu, dlatego ostatnie kilogramy najcieżej zrzucić. Mówi się, że jest to plaga współczesnych kobiet, trzeba by być stale na jakimś detoksie...

Gość gość
ja jestem chudzielcem od zawsze i cellulitu nie mam, ale za to ma rozstępy na tyłku po bokach (w wieku 16 lat powstały :D) także chudość nie oznacza doskonałości :D

Gość gość
może się tylko niektórym wydawać że cellulitu nie mają bo mnie się też wydawało, ze kuzynka go nie ma, wydawały się jej nogi gładkie jak u lalki, ale wystarczyło inne oświetlenie... masakra...

Gość gość
ja też mam rozstępy na tyłku :O mój chłopak kiedyś się mnie zapytał a co to za paski są, a ja na to że to te same co ty masz na rękach ( bo troche gruby jest :classic_cool: )