Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

druga ciaza aborcja za granica

Polecane posty

Gość gość

Witam. Ehh nie mam się komu wygadac. Jestem w drugiej ciąży, moja sytuacja życiową i finansowa jest niezaciekawa. Facet dowiedziawszy się że będzie ojcem najpierw namawiał mnie na tabletki poronne a teraz załatwił zabieg za granicą. Mam mieszane uczucia. Nie wiem co zrobić. Z jednej strony chciałabym urodzić i wychowywać małżeństwo a z drugiej nie poradzę sobie sama z dwójka dzieci bez mieszkania i środków do życia. Za co je utrzymam ? Ma się wychowywać bez ojca? Co byscie zrobiły na moim miejscu? Zabieg mam jutro, waham się, myślę o tym żeby się wycofać...

Gość gość
Skąd wy te prowa wymyślacie. Rozumiem, dzień wolny i gimbazie się nudzi, ale bez przesady. Mamy uwierzyć, że masz już jedno nieślubne dziecko i znowu się dałaś zapylić?? Hehe, nieźle.

Gość gośćxyz
trzeba bylo myslec glowa a nie du pa

Gość gość
Mnie juz nic nie zdziwi ... znam taka co ma piatke nieslubnych dzieci z trzema roznymi facetami....

Gość gość
jaka du pa??? nie wiesz jak sie zachodzi w ciaze? i ktory otwor do tego sluzy? a moze ty zaszlas w ciaze przez du pe?

Gość gość
[gość 12:07] heheh dobre!

Gość gość
coraz więcej durnych tematów na kafe czyli wakacje za pasem! i młodzież nie ma co robić