Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boli mnie dalej pustka po rozstaniu

Polecane posty

Gość gość

przez poltora miesiaca zwiazku wysluchiwalem na swoj temat obelgi a jednoczesnie pochwaly ze jestem z******ty i jedynym, potem zerwala przez telefon i jeszcze mnie obrazala od idiotow, jak zaczalem ja olewac to napisala ze musi to przemyslec. w koncu zaczalem sie starac, pisalem do niej co kilka dni az w koncu poszedlem pod dom,powiedziala ze nie wyjdzie bo nie moze po prysznicu... po kilku dniach napisala do mnie ze "moge miec od razu kogos kto bedzie taki jak chce zeby byl,moge miec kogos lepszego,współczuje ci naprawde, nie mam w sobie nienawiści do ciebie, uważam że jesteś bardzo biedny i jest mi ciebie strasznie szkoda boje sie ciebie, uważam że jesteś chorym czlowiekiem,zostaw mnie już w spokoju, prosze, nie mieszaj sie do mojego życia, nie chce cie w nim" za te wszystkie starania, wybaczania wszystkich kłótni i pretensji,za to jak sie staralem,za te moje zapewnienia ,ze mimo tego jaka jest wybuchowa ze jej nie opuszcze dostalem tylko w zamian cierpienie i obelgi...

Gość gość
Zeby calkowicie zapomniec o drugiej osobie potrzeba 22 miesiecy. I to prawda. Wczesniej sie nie da. Przezylam to na wlasnej skorze 2x

Gość gość
wchodz na temat milosc zabija, tam duzo fajnych dziewczyn pisze zranionych, tam ci odpowiedza na twoje zmartwienia, wesprza, sa tam wieczorami przewaznie

Gość gość
wspolczuje ci, musiales bardzo cierpiec ale to minie