Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wredna kolezanka...wyszlo szydlo z worka

Polecane posty

Gość gość

mam taka kolezanke, ladna, zgrabna, udaje mila i slodka, ale tak naprawde to przewrotna zmija! przyklady: zapomniala z domu lekow i prosila matke by jej wyslala, jej mama wyslala ale z 2 dniowym opoznieniem i ta jej nakrzyczala "jestes nieodpowiedzialna! nie mozna na ciebie liczyc!" (a przeciez nie wina matki ,ze zapomniala swoich lekow). sytuacja dwa : wypelnilam jej badanie do magisterki, bylo glupie i zmudne. liczylam,ze ona wypelni moje, moj***adanie zajmuje nie wiecej niz 3 minuty i obce osoby mi to bez problemu wypelnily. ona nie. bo nie ma czasu. malo tego zgubila moja ankiete! sytuacja trzy: obiecala pojechac ze mna do weta (ja nigdy nie bylam), sama sie zaoferowala, a potem 3 tygodnie przekladala, potem ona mnie prosi by moj wujek ja zbadal (jest lekarzem) - pracuje prywatnie i panstwowo, ma odlegle terminy. ale ona sie obrazila,ze on nie przyjmie jej poza kolejka. bo ona,niepracujaca studentka nie ma czasu a lekarz ma miec czas dla niej. uwazajcie na takie osoby.modliszka w owczej skorze...

Gość gość
zmien kolezanke :-)