Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szkoła jezykowa lincoln

Polecane posty

Gość gość

ma ktoś jakieś doświadczenia? chciałabym zapisać się tam na kurs ale chcialabym usłyszec wcześniej jakies opinie na ich temat? Bo cenowo są całkiem atrakcyjni

Gość uczenni_ca
chodziłam na kursy do lincolna i jestem bardzo zadowlona, nie było nudno, fajna atmosfera, dobra cena i co najważniejsze nauczyli mnie bardzo bardzo duzo! polecam dla wszystkich którzy boją się mówić w języku obcym.

Gość gość
a co jesli nie umiem mówić? co prawda uczyłam się języka ale nie potrafię nic powiedzieć..

Gość uczenni_ca
nic się nie martw ;) już oni tam umieja "zmuszać" do mówienia ;) ale dzięki temu szybko się uczysz, a nie ma co się stresować, bo są tak dobrane grupy, że będziesz z osobami na swoim poziomie ;)

Gość gość
a lektorzy? są przygotowani? spotkałam się z opiniami ze w takich szkołach językowych to lektorzy często są znudzeni pracą i tylko się przerabia podręcznik i nic więcej...?

Gość uczenni_ca
to nie w lincolnie! :D tutaj naprawdę byla fajna atmosfera i naprawdę dobrze mi się uczyło. Wiadomo, że gramatyki nie da się zrobić w szalenie interesujący sposob, ale na tyle na ile to było możliwe zajęcia były urozmaicone. :)

Gość gość
no to dobrze :) to trochę rozwiałas moje wątpliwości :) to spróbuję chyba z kursami wakacyjnymi :)

Gość gość
Daj spokój naganiaczu z Lincolna. Prawda o szkołach językowych jest taka, że wszystko zależy od osobowości konkretnego lektora i tego jak dobierze się grupa. Jak masz w grupie trze starsze panie, dwóch wyjadaczy z korporacji i pięć gimnazjalistek, to jest z***biście na pewno. A do grup ludzie pakowani są tak, żeby tę grupę w ogóle stworzyć.

Gość gość
A kursy wakacyjne to w ogóle porażka.

Gość gość
Szczerze mówiąc, nie znam osoby, która byłaby zadowolona z kursu w szkole językowej.

Gość gość
chodzę do Lincolna na kurs, nie przesadzajcie że jest beznadziejnie, bo nie jest. jestem w grupie początkującej, mam największe problemy z mówieniem. ale powoli jakoś zaczynam się przełamywać, i widzę ze w grupie są osoby z takim samym probleme, więc to działa jakoś motywująco żeby się w końcu wybic... Lektorzy mają anielską cierpliwość do niektórych

Gość gość
Chodziłam do Speak Upu i było w porządku, fajna atmosfera i świetni lektorzy. Polecam

Gość kasiazygmunt
Ja podobnie jak wyżej - polecam. Bardzo spoko ceny i mega wysoki poziom, także starcić na pewno nie stracisz, a zyskasz... :)