Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Syn w gimnazjum pobił dwie koleżanki tylko że ja uważam że miał prawo

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem, może uzanacie ten temat za prowokacje, ale kiedy się go zapytałam to powiedział wprost, że te dwie dziewczyy prześladowały jego i słabszych chłopaków. Dlatego je pobił. Syn nigdy nie kłamie, czasami wracał z "siniakami" ale mówił że to w-f i zamykał temat. Teraz nie wiem co mam zrobić

Gość gość
Jeżeli to prawda że prześladowały to dobrze zrobił.

Gość gość
zjebany synek :/ zresztą ludzie prześladują zazwyczaj dziwolągi, więc Twój syn juz przegrał życie i do tego męski bokser. Jeszcze face faceta ok ale żeby dziewczyne?

Gość gość
mojego synka w podstawówce też prześladowały dwie małe jędze i powpuszczał im mrówek w majtki;) kupiłam mu za to dużą pizzę

Gość gość
a Twój syn jest jakiś nieśmiały, introwertyczny czy cos innego z nim nie tak? Bo ja jestem introwertyczka, spokojną osobą i też wielu to sie nie podobało i słyszałam że mówili że jestem dziwna, ale nikt mnie nie przesladował czy cos w tym stylu, no może przypieprzył sie na krótko jeden typ z ADHD.

Gość gość
owa prowokacja pachnie mi tu cebulą

Gość gość
Teraz niema dziewczyna czy chlopak. Prawie wszyscy mlodzi chodza na jakies sztuki walki czy baba czy chlop. Kobiet juz niema ,to babo chlopy. Jak podniesie reke na blizniego bez zasadnie. Nalezy jej wpierdol spuscic wedug lat.Jak on jej niedokopie to ona jemu. Molodzi to ijoci zwiekiem im przejdzie. Szkoda gadac . Lac babochlopow i tyle. Kobiety szanowac.

Gość gość
nienawidzę babochłopów. kiedyś kobietę to można było bez obaw za włosy i w krzaki. a teraz to aż strach, bo nie wiadomo co trenowała

Gość gość
Znasz ta Gudzowska czy jakos tak:-) Wes ja zaczep:-) znosa prysznic ci zrobi ,jaja ci skopie:-) niechcial bym takiej za zone:-) nos ma rozplaszczony cyca wcale. Kobieta jes ele nie w moim typie. Wolal bym do burdelu isc:-)

Gość gość
widziałam 12 latkę jak kopała chłopaka i 13 latkę, która uderzyła w twarz chłopaka .... takie dziewczyny bywają

Gość gość
Ale masz żałosnego syna, że go dziewczyny gnębiły. Weź to ścierwo wydziedzicz :D

Gość gość
Dlaczego żałosnego? :D W końcu im p***********ł więc zachował się jak należy :classic_cool:

Gość gość
ludzie przesladują dziwolągi ? ciekawe jakim trzeba byc prostym cepem aby wysmarowac takie cos ? więc wiedz patolu że ja byłam przesladowana uwaga uwaga za imie mojego taty , nie powiem jakie ale bardzo niespotykane i za to imie ja przez 8 lat podsawówki miałam przekopane siadło na psyche ogólnie nie mam zadnych uczuć do ludzi są obojętni nie rusza mnie ich krzywda , wyznaje zasade oko za oko choć byłam wychowywana inaczej to szkoła i podłe zachowania innych zrobiły ze mnie człowieka bez uczuć

Wiesz co, wiem co potrafią gimnazjaliści...dziewczyny nawet gorsze. No źle zrobił źle (ale wcale mu się nie dziwię ;)

Gość gość
Też miałam kiedyś podobny problem... Tylko, że mój syn pobił się z kolegą - a najlepsze jest to, że teraz są przyjaciółmi! Niestety rodzice tego chłopaka zawiadomili policję i mieliśmy niemałe problemy. Na problemy z prawem polecam Katarzynę Słapczyńską - poradziła sobie doskonale.