Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytajnik nr 178

Co myślicie o starych pannach w wieku 27 i więcej lat?

Polecane posty

Gość zapytajnik nr 178

Macie takie w swoim otoczeniu? Jakie one są?

Gość Zuzanna Amelia ææ
Stara panna tez czlowiek. Duzo jest fajnych. Duzo fajniejszych niz mezatki.

Zuza jesteś nieobiektywna, z mojego punktu widzenia też stare panny są fajniejsze, można je gdzieś wyrwać z domu i nie gadają w kółko o mężu i dzieciach, ale wiem, że to krzywdząca opinia i nieprawdziwa.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Fikusna - ja zawsze mialam sentyment do starych panien.

Gość gość
Stara panna to dopiero po 30 stce jest

Pleciecie głupoty :( . x Stara panna, to dopiero przed czterdziestką. Wtedy zaczynają się obawy o urodzenie zdrowego dziecka, więc zaczyna się jakiś problem i można mówić o staropanieństwie.

Gość Zuzanna Amelia ææ
"żaby są urocze i gdy się nas całuje, zamieniamy się w księżniczki!" albo w stare ropuchy

Gość gość
też uważam że kobiety niezamężne przed czterdziestką trochę panikują że nikogo niema i na dziecko późno. Później stają się przeważnie zgryźliwe. Jeśli oczywiście miały za cel w życiu wyjście za mąż

>>>Ja jestem milusia i nie jestem zołzą<<< Cześć Milusia :D . Zapomniałem Ci powiedzieć, żebyś kupiła mini statyw (taki za 10...20zł). Bardzo się przydaje i można schować go do kieszeni. Są takie, które możesz "zawinąć" dookoła gałęzi i takie sztywne, z wysuwanymi nóżkami. Tylko najpierw sprawdź, czy w tym kupionym aparacie masz gwint na statyw :D . x Alicja Donnikova :D : z gęby :D (awatara), to Ty mi bardziej żmiję przypominasz :( . A co mam myśleć o dziewczynach, które im więcej całowałem, tym bardziej ropuchy :( przypominały ? To jakiś inny gatunek księżniczek :D ?

Gość gość
Kawaler chce młoda! Starej panny nikt nie chce!

>>>Starej panny nikt nie chce!<<< Ja tam mogę wziąć starą pannę :D . Byleby sama na siebie (i swoje pomysły :( )zarabiała, odchudzać mi się wiecznie i oglądać Bolywoodu nie kazała :D . Aaaa... i żebym miał o czym z nią porozmawiać, w antrakcie sztuki... i seksu :D .

akurat stare panny najczęściej same na siebie zarabiają, w przeciwieństwie do dziewczyn i żon uwieszających się na swoich - nomen omen - misiach :P zarabiają, bo muszą :D

Gość gość
nie wiem jak wy ale ja w wieku 28 lat nie czuje sie stara panna

>>>nie wiem jak wy ale ja w wieku 28 lat nie czuje sie stara panna<<< Bo nie jesteś starą panną w tym wieku :D .

Nie lubisz Bollywoodu? :D Ja to zawsze trafiam an fanów komedii romantycznych, a jak na randce zaproponuję SF zamiast dennej komedii, to facet zaraz zwiewa :(

Gość gość
A co z SF proponujesz?

>>>akurat stare panny najczęściej same na siebie zarabiają<<< Ha Ha Ha Ha I z tej samodzielności mieszkają ze swoimi rodzicami i jeżdżą na sponsorowane przez nich wakacje :( . Kiedyś próbowałem umówić się z 37-letnią panią pedagog. Odpowiedziała, że nie wie, czy będzie mogła przyjść, bo... MUSI ZAPYTAĆ SIĘ RODZICÓW .

Gość gość
Nie co widziałaś ostatnio tylko co lubisz?

"akurat stare panny najczęściej same na siebie zarabiają" Prawda. "I z tej samodzielności mieszkają ze swoimi rodzicami i jeżdżą na sponsorowane przez nich wakacje smutas.gif . Kiedyś próbowałem umówić się z 37-letnią panią pedagog. Odpowiedziała, że nie wie, czy będzie mogła przyjść, bo... MUSI ZAPYTAĆ SIĘ RODZICÓW ." Różne są przypadki. Z doświadczenia wieczne singielki, to osoby, które przestały liczyć na innych i zaczęły polegać na sobie. Same musza na siebie zarobić, same zorganizować wakacje ... nikt ich nie wyręczy, nei pomoże w życiowych sytuacjach.

Z seriali to " Battlestar Galactica ". Z filmów to uwielbiam "Dystrykt 9" - polecam, "Elizjum" tego samego reżysera, podobny klimat, też dobry, ale "Dystrykt 9" jednak unikalny.