Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytajnik nr 178

Co myślicie o starych pannach w wieku 27 i więcej lat?

Polecane posty

Gość gość
Ja raczej Alieny i Riddiki ale ok

Gość gość
Ale klimat ma niepowtarzalny co?

"Ha Ha Ha Ha I z tej samodzielności mieszkają ze swoimi rodzicami i jeżdżą na sponsorowane przez nich wakacje " XXX serio? :D hmm, chyba pozwolę się jakimś adoptować :classic_cool:

>>>"Dystrykt 9" jednak unikalny.<<< Masz rację :D . Ja lubuję się w starych filmach SF np. pierwsza seria Gwiezdnych Wojen. W tamtych filmach było więcej treści i dobrej gry aktorskiej. Obecnie skupiają się często na efektach specjalnych. No dobra.... :D Uwielbiam Shreka :D. W końcu wyglądem i manierami bardzo mnie przypomina :D :D :D .

Gość gość
Serio? Myslicie jeszcze w kategoriach 'stara panna/stary kawaler'? Zupelnie jak podroz w czasie do epoki wiktorianskiej. Ha ha, ale sie usmielam, Polska jednak jednak jest 100 lat za reszta swiata. Dobre.

Gość gość
Co myslimy o starych pannach w wieku 27 i wiecej lat? Nie myslimy o nich wcale.

Gość gość
No i bardzo dobrze. Niech się wyszaleją wybawią świat zwiedzą. Rodzina i dzieci nie uciekną. Takie rzeczy doradzam dobrze po 30 stce

27 lat to nie stara panna. Perłowa Królewna też ma tyle lat, a wierzę, że czeka na mnie . . .

po ile Wy macie lat, że używacie jeszcze takiego określenia jak "stara panna"smiech.gif chyba, że wiecie, że te osoby bardzo chcą ślubu, w innym przypadku dajecie dowód na totalne skretynieniesmiech.gif

Gość gość
zuza - najstarsza stara panna na kafe :D

Gość gość
mądre kobiety :-)

Gość Zuzanna Amelia ææ
Stare panny to mile osoby i to sobie zapamietajcie.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Masz cos do mnie ?

Ja wolę spojrzeć prawdzie w oczy i przyznać żem stara panna, niż wciskać kit i używać sówek typu singiel.

Gość gość
Mam w pracy taką jedną koło 30. Sama, zgorzkniała, roszczeniowa... długo by można było tak wymieniać. Moim zdaniem ona nie lubi ludzi! Ciągle się do kogoś porównuje i w tych porównaniach ona zawsze ma gorzej, ona najbiedniejsza. Ciągle słyszę, że powinna więcej zarabiać, że powinna mieć mniej obowiązków, bo przecie ona ma najwięcej, ona najwięcej robi i tak bez przerwy! Kiedyś jej odpowiedziałam, że ona taka naj.. że nawet najczęściej się spóźnia :) - myślałam że z krzesła spadnie :) Nie wdaję się w te dyskusje, nawet czasem jak się uda wyłączyć to nie słucham bo mnie dobija taka młoda, a tak bardzo zrzędliwa osoba... Jeżeli chodzi o facetów zawzięcie szuka, ale ma hmmm... wygórowane wymagania więc raczej nikogo na dłużej nie znajdzie. Oczywiście mieszka z rodzicami, jej mama nie pracuje więc gotuje, sprząta, pierze, robi zakupy. Ta dziewuch nie ma żadnych obowiązków i to do tego stopnia że mama jej śniadania do pracy szykuje :) Biorąc pod uwagę moje doświadczenia z tą dziewczyną uznaję że "stare panny" są żałosne.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Jak masz cos do mnie to slucham. Tu i teraz

Gość gość
Przeciez teraz w tych czasach stara panna to dopiero azczyna sie w wieku 35 lat ,27 lat to jeszcze siksa

Gość lanser
ciekawe dlaczego na tym forum największym powodzeniem cieszą się tematy w któych jest "stara panna" albo "prawiczek". no i nieśmiertelna "grzybica" :D pewnie wszystkie mają coś wspołnego :D

Gość gość
Stara panna zaczyna się przed 30 a stary kawaler ok. 50 o ile facet nie chce się wiązać wtedy jest singlem.

Gość lanser
nie brunet wystepuje tylko w tematach ktore wrzucam do wora "choroby psychiczne" :D

Gość gość
bzdura. stary kawaler to od 40 lat,a jak ma 50 to już po prostu dziad lub dziadyga nikogo jego stan cywilny wtedy nie obchodzi