Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko rock

Jak zaczęła sie wasza przygoda z rockiem?

Polecane posty

Gość tylko rock

Mnie ojciec "zmuszał" do słuchania gdy byłem bardzo mały. :D Pamiętam, że miał kilka kaset Queen i Dżemu w samochodzie, tylko tego mogliśmy słuchać jadąc gdzieś z nim. :D Później wiadomo, dyskoteki, muzyka elektroniczna, gdzieś po drodze HH, i któregoś dnia usłyszałem w poznańskiej Malcie na imprezie http://youtu.be/Ze9LoTWDhQ8 po nitce do kłębka i oto jestem... ;)

Gość gość
Ale syf w tym linku.

Gość gość
Mnie tato nie zmuszał, po prostu puszczał muzykę, którą lubił i tak właśnie STAŁO SIĘ ;)

po ile Wy macie lat, że używacie jeszcze takiego określenia jak "stara panna":D chyba, że wiecie, że te osoby bardzo chcą ślubu, w innym przypadku dajecie dowód na totalne skretynienie:D

Gość gość
To nie jest rock, drogie dziecko

Gość gość
Bardzo dawno temu, byłam jeszcze mała jak pierwszy raz słuchałam płyty AC/DC (biorąc pod uwagę gdzie wtedy mieszkaliśmy musiałam mieć 6 lat albo jeszcze mniej). Poza tym moi rodzice lubili rock i metal, więc z nimi dużo słuchałam Scorpions, Meat Loaf, Lady Pank, Perfectu no i oczywiście Elektrycznych Gitar (uwielbiałam ich jako dziecko!). Świadomie zaczęłam przygodę od horror rocka :)

Gość tylko rock
Dziś słucham głównie rocka, ale też innej muzyki. Poza metalem, chyba nigdy się do tego nie przekonam :D

Gość gość
http://youtu.be/1RK4eYRvQbA żadna ilość pieniędzy, narkotyków czy alkoholu nie sprawiłaby bym się pokazał na koncercie metalowym :D

Gość gość
a co jest złego w metalu?

Gość Can you read my mind
can you? :D