Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy z prostytutka ta zdrada czy zwykle zakupy uslug?

Polecane posty

Gość gość

Czolem Panie! W sumie Wasze zdanie wogole mnie nie obchodzi i uwazam, ze miejsce kobiet jest orzy garach, a nie przy komputerze, ale swiat schodzi na psy czego Wasza emancypacja jest niepidwarzalnym dowodem. Dosyć wstępu. Mojej Kochanej Wspolmalzonce nie chce sie bzykac. Prawie wogole, a wiem, ze jestem dobry i na prawdę moze zaswiadczyc to wiele kobiet. Ponadto moja Malzonka nie robi mi lodzika a prawie wszystkie poprzednie partnerki nie opieraly sie. Zaznaczam, ze do tej pory nie zdradzilem, nawet przed slubem. Czy usluga prostytutek jest zdrada czy tez nie? A np tylko lodzik?

Gość gość
ale z ciebie p*****az mi cie zal.a jeszcze bardziej zal mi twojej zony ze za takiego debila wyszla. po co zes sie zenil skoro ci nie pasi? i jak tylko jakis problem i lodzika nie dostajesz juz chcesz uciekac - bo to ucieczka i ponizanie swojej zony. brak szacunku i zrozumienia. nie nadajesz sie na meza ani na mezczyzne. tacy jak ty powinni nie istniec. zycze ci obys sie zarazil jakims syfisem od swojej lodzikowej wybranki i zdechl jak najszybciej. wtedy to chociaz zonka bedzie wiedziec ze znowu zyje!