Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogłybyście się związać z takim chłopakiem?

Polecane posty

Gość gość

Poznałam go przez siostrę, studiowali razem. Ma 27 lat, skoczyl ekonomie i budowownictwo. Ma hobby - rowery. Pracuje jako projektant. Fajnie sie z nim rozmawia, mimo, ze mamy nieco inne gusta muzyczne czy filmowe, to zawsze jest o czym rozmawiac. Jednak jego wada jest to, ze jest jakby na uboczu, nie imprezuje jak kiedys na studiach, nie pije wodki, co wszystkich wkurza itd

Gość gość
niestety sie tez dowiedziałam ostatnio cho jeszcze tego nie zweryfikowałam , że jest impotentem o orientacji bi

Ja uważam że tak. Skoro się dobrze dogadujecie i wgl. On nie musi być taki jak inni ważne żeby wy się rozumieliscie i dogadywali. Nie imprezuje jak kiedyś bo może poprostu dojrzał albo nigdy tego nie lubił za bardzo. Chłopak od mojej koleżanki też nie lubi imprez i ona chodzi bawić się sama ale jakoś są razem bo się kochają. A moze nie lubi wódki nie każdy ją lubi albo poprostu nie chce się upijac

Gość gość
w zyciowej perspektywie moze to i dobre ale teraz gdy mlodzi jestesmy to nie wiem czy nie poczekac az mi sie znudzi baletowanie musze sie wyszumiec a nie z nim zmarnowac swoją młodość. tymbardziej , ze z nim poki co w rozporku nudno i w kieszeni smutno. niestety

Jeżeli się rozumiecie, lubicie ze sobą rozmawiać, spędzać ze sobą czas i czujecie coś do siebie, to czemu nie? Masz szczęście, że nie pije, nie imprezuje. Co z tego, że byłby taki? Inni uważaliby Go za "super faceta", a Ty? Wolisz aby Twój mężczyzna był taki jak wszyscy, czy aby potrafił powiedzieć "nie, nie piję, nie, nie imprezuję i dobrze mi z tym!". Impotent? Bi? Może osoby uważają Go za takiego, bo się sobą nie afiszuje? Nie pokazuje się z dziewczynami. Może chce mieć je dla siebie, a nie na pokaz? Lepiej mieć "odludka", który będzie w porządku wobec Ciebie, niźli "imprezowicza", który flirtuje na lewo i prawo. Pamiętaj. Liczy się to co do siebie czujecie. Nie zważaj na opinię innych. Walcz o siebie. Pozdrawiam, YouMakeMeOhRight. ;)