Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ratowac premiera przed dymisja!!!!

Polecane posty

Gość gość

az strach sie bac co przyniosa kolejne tasmy, w najczarniejszych scenariuszach powrot rzadow PiS

Gość gość
ale ze Sikorski tez to masakra

Gość gość
w porównaniu do obecnych rządów, rządy PIS byłyby jak ZBAWIENIE dla tego kraju :)

Gość gość
PISu boją się ci co mają coś na sumieniu!

Gość gość
nie chcemy wojnymi z ruskimi jak macierewicz rozpocznie krucjate po wrak tupolewa

Gość gość
przecież jak rządził PiS to podsłuchiwał wszystko i wszystkich

Gość gość
wrak tupolewa już dawno został rozkradziony, także nie ma się czego obawiać :D

Gość gość
nie chrzań głupot z tymi podsłuchami :o oficjalne dane mówią, że za Tuska założono ponad 1,8 mln podsłuchów!! za PiSu było o połowe mniej! łżesz jak pies! :o

Gość gość
masz dowody na to? ile podsluchow? a CBA CBA lustracja nauczycieli i dziennikarzy? naprawde chcecie wrocic do PRL-u MOHERY?

Gość gość
zapomnialam dodac Agenta Tomka :D

Gość gość
to są OFICJALNE dane, matole :o jak takiś spragniony wiedzy, to sobie wyguglaj ponad 1.800.000 podsłuchów za Tuska :o

Gość gość
podsluchy podsluchami, mnie bardziej niepokoi homofobia, sekciarstwo, bezmyslny kult sukienkowych pedofili i konserwatyzm :P pamietajcie mohery kaczor to nie pilsudski :D

Gość gość
to wybierzcie SLD chocby!!! anie straszcie sie gówniarze PiSem :O to WY wybieracie idioci!!!!

Gość gość
a ja sie nie boje, pis wygra, rozwali polske w drobny mak wybije swoj pomiot sekciarski (sami z glodu wymra) madrzejsi opuszcza ten dziwny kraj i wroca jak Tusk od nowa sie wezmie za odbudowe zgliszcz

Gość gość
w kupie sila

Gość gość
niestety nic juz nie da, tylko cud i kaczor bzykajacy hoffmana na video uratuje Tuska

Gość osamotniona01
przeciez kaczor to impotent :D

Gość gość
rudy ale ogarnia a kaczor siwy a glupi jak but chociaz po studiach

Gość gość
i powrot do prl

Gość gość
Nie uwierzycie co mi się wczoraj przydarzyło! Idę sobie przez Park Ujazdowski w Warszawie po dwóch piwkach (muszę trochę wypić żeby wyjść z domu hehe xD), żeby nie spędzać całego dnia przed komputerem, bo mame zagroziła odcięciem internetu. W pewnym momencie moją uwagę przyciągnął szybko zbliżający się ciemny punkt na ścieżce. Po chwili zobaczyłem, że owym punktem jest sam Donald Tusk jadący rowerem w otoczeniu niosących ciężkie siatki z Lidla BOR-owców. Momentalnie moje oczy zasnuła mgła, pobiegłem i z całym impetem wje‌‌bałem się butem w premiera, zrzucając go z czerwonego holendra prosto na betonową ścieżkę. Z trudem powstrzymując histeryczny płacz wrzeszczałem prosto w jego zakrwawioną twarz słowa: KIMŻE JESTEŚ, COŚ POLSKĘ UCZYNIŁ JARMARKIEM? GDZIE JEST KRZYŻ, GDZIE SĄ UKRADZIONE DOBRA RZECZYPOSPOLITEJ JAKI Z CIEBIE PATRIOTA?!!!!!! Nagle premier odepchnął mnie i wypluwając dwa zęby wykrzyczał: JAKI ZE MNIE PATRIOTA? TO PATRZ ZGNIŁA KU‌R‌WO! To mówiąc, wyskoczył na środek ścieżki wykonując dwa głośne hołubce, nabrał powietrza i zaczął śpiewać donośnym tenorem: "Nie rzucim ziemi skąd nasz ród! Nie damy pogrześć mowy. Polski my naród, polski lud, Królewski szczep Piastowy." Zanim zdążyłem otrząsnąć się z szoku, szef rządu zerwał z siebie ubranie ukazując wielki tatuaż z orłem białym na piersi i jeszcze głośniej wyśpiewał TRZECIĄ zwrotkę Mazurka Dąbrowskiego. W tym momencie rozpłakałem się gorzkimi łzami, uklęknąłem na kolana i przeprosiłem. Pan Donald Tusk jest jednak wielkim patriotą. Nikt nie zna trzeciej zwrotki. Od tej pory mój pokój ozdobiony jest proporcami i plakatami Platformy Obywatelskiej, zaś pan Premier przekazał mi wielki sekret - za aferę taśmową całkowicie odpowiedzialny jest Marcin Daniec, który wielki talent do naśladowania głosu ma.

Gość gość
wypierdaaalac z tym szkopskim pomiotlem ! politycy z goffna smierdzacego ! "polska to nienormalnosc teoretycznie Polska nie istnieje " to sa slowa politykow ktorzy reprezentuja nasz kraj ? brak slow! kim trzeba byc aby wpierw doprowadzic kraj do totalnego upadku i rozbioru a potem jeszcze podkreslac "swoje zaslugi" wzgledem Polski ! syfiarze !

Gość gość
premier ma dosc sily, rozumu i empatii, ze sam sie obroni, nie pekaj! da rade, kto jak nie on

Gość gość
premier sie sam uratowal :D

Gość gość
Nastraszyli ludzi tym PiSem a fakty są takie że bardzo dobrze rzadzili .Nie było żadnych afer , gospodarka dobrze się rozwijala .Zaczeli sie bac złodzieje i lapowkarze między innymi z obecnej władzy .PO ma swoje media czyli TVP i TVN i zaczęła sie histeria anty PiSowska.Przyklad ? Zapytajcie kogoś glosujacego na PO co jest strasznego w PiS .Odpowiedz jaką uslyszycie to zbiór tych samych slow które płyną z tych telewizji .Nawet zdania są tak samo zbudowane.Takie formulki

Gość gość
afer nie bylo bo tak smiesznie krotko utrzymali rzad :) sprzatneli Leppera, odsuneli Giertycha i polegli. niech im ziemia lekka bedzie. zombie nie chcemy!

Gość gość
Nie krótko utrzymali rząd tylko przez aferę gruntowa Leppera Kaczyński który ma honor podał swój rząd do dymisji. Calkiem niepotrzebnie bo przez to krajem zawladnela dzisiejsza mafia nazywajaca się partią polityczną

Gość gość
byli zbyt pewni siebie :) na szczescie sprawiedliwy Bog zebral ich do kupy w Tupolewie i urzadzil wielkie ognisko :)

Gość gość
już nie długo wybory w 2015 więc to ostatnie podrygi PO módlmy się aby wygrał PiS bo tylko oni mogą zrobić w tym kraju porządek a PO boi się PiSu jak diabeł święconej wody taka prawda

Gość gość
modlcie sie zeby PAN BOG sprawiedliwy nie odpalil drugiego tupolewa :P AMEN