Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

o co chodzi z AFERA TAŚMOWA bo nie mam czasu tv

Polecane posty

Gość gość

chodzi o to, że wyszło iż POLITYCY wszystkich opcji mają nas głęboko w dooopie? Ze okradają nas na każdym kroku i się z tego śmieją ? A co najzabawniejsze zaczyna się odwracanie kota ogonem i mamy uwierzyć, iż to co robi wprost to jest wrogie działanie obcego Państwa? I jest to ZŁE? To jakby złodziej miał pretensje do sklepikarza ze monitoring był w sklepie i go nagrał podczas włamania :o Nie rozumiem i wytłumaczcie mi dlaczego jest atak na gazete, resturatora za pokazanie kto nami rzadzi?

Gość gość
ogólnie to się z tobą zgadzam. najgorsze jest to, że mimo iż Tusk jaki był taki był, ale przynajmniej był reprezentatywny, a teraz. głosowała bym na niego na zasadzie wyboru mniejszego zła, ale po tym jak się teraz tłumaczył to już nie ma u mnie żadnych szans. teraz oddam pusty głos. te wszystkie cwaniaki typu Nowak, Belka czy Sienkiewicz to dobrze, że zostali zdemaskowani, ale Sikorskiego to mi trochę żal bo moim zdaniem to co powiedział to czysta prawda, która po prosty nie powinna wyjść na jaw.

Gość gość
oczywiście mam na myśli to co powiedział o współpracy z USA, bo nas - Polaków mógł by sobie odpuścić.

Gość gość
o co chodzi,o co chodzi,jeden kelner podał taśmę ,zamiast schaboszczaka,kilku mafiozom i teraz wyłazi im to bokiem,premier ma niestrawność,a elitę rządowa dopadła obstrukcja(czytaj sraczka)

Gość gość
Bo Polacy powinni tłumnie ruszyć do urn wyborczych i zagłosować na kogoś zupełnie innego. Np. na K***ina-Mikkego. A nie ciągle na te same gęby na zasadzie "mniejszego zła". Sami widzicie do czego to prowadzi.

Gość gość
mam małe dziecko i nie mam czasu na tv, radio też sobie odpuszczam czasem internet - natomiast w moim odczuciu, zawsze powtarzałam, że rząd politycy to towarzystwo wzajemnej adoracji które ma polaków głęboko w dooopie. Tylko nie mogę pojąć czemu przeciętny Kowalski tego nie widzi? I dlaczego pomimo kolejnej afery gdzie mu plują prosto w twarz pójdzie w wyborach i odda głos na te zakłamane świnie? Czemu naród daje sobą tak manipulować? Za chwilę jedynym złem tej afery będą rosyjscy agenci :D

Gość gość
a co do tych "innych" to wypisz wymaluj folwark zwierzęcy mi się przypomina i tu również uważam, że dorwanie się do koryta "nowych" twarzy spowoduje jedynie to, że zaczną nas jeszcze bardziej doić gdyż jak to nowi też muszą się nachapać :D Czy to jest tylko nasza wschodnia przypadłość? Kogo by się nie dopuściło do władzy to będzie Polske rozgrabiał a dla przeciętnego obywatela może być tylko gorzej

Gość gość
czyżby kolejne rozbiory Polski miały stać się faktem? zawsze kiedy w Polsce bajzel się robił,taki jak teraz,to sąsiedzi od razu chcieli zaprowadzić porządek w kraju,swoimi metodami:o

Gość gość
do gościa z 9.07: widać że nie siedzisz przed telewizorem bo gdybyś wiedziała co korwin mikke myśli o kobietach to byś od razu zmieniła zdanie na jego temat

Gość gość
:)no bo akurat studia i tak nieczego w zyciu nie przynosza 999 www.youtube.com/watch?v=gyBfqKwkdr4

Gość gość
ludzie,jak by JKM miał rządzić krajem,to już lepiej zaminować wszystko i rozp/ierdolić w pył cały ten burdel,przynajmniej ludzie by nie cierpieli..

Gość gość
tu autorka co do jkm tez nie rozumien jego fenomenu, moze to rozpaczliwa potrzeba grupy osób do zmian ? czasem cos madrego powie ale 90% wypowiedzi jak z psychiatryka

Gość gość
tak,90% jego wypowiedzi to psychiatryk wzorcowy,bez okien,klamek i z lewatywą:)

Gość gość
najlepsze czasy były gdy rządziła pis spadek bezrobocia, wzrost PKB, powszechny lęk przed korupcją skutkujący jej spadkiem, poszerzanie dostępu do zawodu sędziego i prokuratora, nacisk na równomierny rozwój wszystkich! (nie tylko zachodnich i centralnego) rejonów Polski, uznawane przez niektórych za wadę – brak wyprzedaży majątku Narodowego, zwanego szumnie PRYWATYZACJĄ.rząd PiS zrobił czystki w przepisach aby nam póżniej łatwiej było budować te stadiony, natomiast dzięki min. Gierychowi (LPR) – przywrócono naukę logicznego myślenia

Gość gość
no i tak ! trzeba PO oablic i glosowac ludzie ! na tych co chca dobra dla nas a nie kantowac i sprzedawac nasz kraj niemcom jak robi to tusk !

Gość gość
Chodzi o to zeby pozbyc sie wszystkich tasm z domu do jutra. Poniewaz beda chodzic sprawdzac i jak u kogos znajda to masz prze.....

Gość ot i cała afera
o nic, nie ma żadnej afery, a przestępcami są ci którzy nagrywali polityków

Gość gość
gościu powyżej dokładnie hehehe :D :D

Gość gość
afera jest po to by uchwalić najbardziej kontrowersyjne ustawy jakie by nie przeszły jakby Polacy nie dali sie ogłuppić jakimiś aferami Tu w TV o taśmach, które własciwie nic nie wnosza

Gość gość
a za naszy,mi plecami tymczasem Sejm uchwalił: będziemy płacić emerytury 50 tysiącom żydów - ofiarom Holocaustu i stalinizmu

Gość gość
I niech kto powie ze pilska nie rzadzal zydziory