Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy prawdziwy facet rozkochuje kobiete, a potem ja odrzuca?

Polecane posty

Gość gość

powaznie pytam, co na ten temat myslicie?

Gość gość
milosc to jest gra

Gość gość
ale po co mu to?

Gość gość
tylko niudacznicy:D niech rzucają ,kobiety zasługują na lepszych a tym panom dziękujemy 👄

Gość gość
zgadzam sie , niech spadaja ;-)

Gość gość
tak robią patałachy (by nie napisać gorzej)nic nie warte

Gość gość
nie ma co kogokolwiek obrażać,jeśli tak się dzieje to sygnał,że facet ma jakieś problemy ze sobą jakieś deficyty z dzieciństwa,alebo z wcześniejszych związków trzeba być dojrzałym,i nie ranić tak kobiet,bo to jest straszne.

Gość gośćkaaa
moj znajomy tak zrobil, choc wiedzial, ze jestem mlodsza, wrazliwa i mu ufam. szkoda gadac...

Gość gość
huśtawka emocjonalna , zmiany nastroju , problemy z umysłem jednym słowem depresja ,jak nie psychoza z takimi nalezy sobie dac spokój

Gość gość
chyba raczej prawdziwy d**ek ,który chce tym podnieść swoje ego, a robi to bo ma kompleksy

Gość gość
czy to kompleksy,czy strach przed nieznanym,czy może tym,ze być moze gdzieś jest inna ,ładniejsza,lepsza ,ciekawsza,,,a ja będę miał związane ręce,,, albo w ogóle strach przed podjęciem wyzwania jakim jest miłość,,,,

Gość gośćkaaa
ale mogl mi tego mie robic, jak nie chcial sie ze mna wiazac i nie chcial dac mi szansy

Gość gość
Tacy faceci to tchórze.... skąd ja to znam. Nie wiem po co to robią, przecież kochamy ich całych, z ich niedoskonałościami. Ktoś mi powiedział, że czasem taki facet kocha się w Twoim wyobrażeniu a późnej wygrywają jego kompleksy i się wycofuje, bo okazuje się, że jesteś inna niż sądził i nie myślę, że okazujesz się gorsza od jego wyobrażenia.

Gość gość
nie rozumiem ich myslenia. nie wiedza, ze krzywdza innych? bo odrzucenie przez kogos kogo kochasz jest okropne i bardzo boli, zwlaszcza jak dawal Ci przez wiele czasu nadzieje.

Gość gość
takich niedojrzałym psychikom życzę tego samego baa a nawet wiekszego bółu dobranoc

Gość gość
nie rozumiem waszej rozmowy, skończmy pieprzyć na temat psychopatów , nie warto

Gość gość
dobrze że sie trafia na takich głoopków :D przez to doceniamy bardziej nowych partnerów

Gość gość
nie rozumiem ich myslenia. nie wiedza, ze krzywdza innych? bo odrzucenie przez kogos kogo kochasz jest okropne i bardzo boli, zwlaszcza jak dawal Ci przez wiele czasu nadzieje. vvv ja źle nigdy nikomu nie życzyłam,i nie nigdy tego nie zrobię,ale -niech on już nikomu takiej wody z mózgu nie robi,i serca nie haracze na 100 tys kawałków,bo to nieludzkie

Gość gość
poieram

Gość gość
No a jak, do tego jesteście, trochę ściemy, później ru/cha/nie, na koniec spadaj Gienia... żale tutaj wylewacie, ubliżacie facetom z powodu własnj głupoty, same jesteście zakompleksionymi patałaszkami ;-)

Gość gość
Ofiary losu! :D

Gość gość
Co to znaczy rozkoch**e? Przecież to nie wina faceta, ze naiwna kretynka zakochała się w nim i teraz wyje w niebo głosy na kafe. Pewnie za moment się okaże, że facet jest żonaty :D

Gość weasley
Jeejku... Normalne jest to, jeśli u faceta są uczucia, a nie ochota na sex... Prawdziwy i ten jedyny - kocha zawsze i jest obok, nie zwracając na Twe błędy ;D

Gość gość
Co to za swiat, ze osoba ktora klamie, oszukuje i bawi sie cudzymi uczuciami jest postrzegana jako wzor do nasladowania a ktos kto jest prawdomowny i szczery jest wysmiewany... Rodzice wychowali was na swoje podobienstwo, dlatego nigdy sie w tym kraju nic nie zmieni

Gość gość
Skoro prawiczek wg was to nieudacznik to taki facet jak w temacie jest prawdziwym mężczyzną z krwi i kości. Biorąc pod uwagę to jakie sa dziś kobiety to tak facet powinien właśnie postępować bo przynajmniej będzie miał doświadczenie seksualne.

Gość gość
Wez sie stuknij w glowe...jesli ktos ocenia czlowieka na podstawie ilosci kontaktow seksualnych to znaczy, ze ma zryty łeb. A glupota innych nie usprawiedliwia parszywosci Twojego zachowania

Gość gość
Jesli ktos ocenia ludzi tylko na podstawie ilosci kontaktow seksualnych to ma cos z glowa. A glupota innych nie usprawiedliwia parszywosci Twojego zachowania

Gość gość
Co to za swiat, ze osoba ktora klamie, oszukuje i bawi sie cudzymi uczuciami jest postrzegana jako wzor do nasladowania a ktos kto jest prawdomowny i szczery jest wysmiewany... Rodzice wychowali was na swoje podobienstwo, dlatego nigdy sie w tym kraju nic nie zmieni vvv piękne te słowa mądre bardzo ale w Pl teraz to złodziej,dzi/wka i wszelkie tałatajstwo ,które poprzez swoją "działalnośc" osiagnęło sukces jest wzorem do nasladowania a nie ludzie z zasadami :(

Gość gość
Co to za swiat, ze osoba ktora klamie, oszukuje i bawi sie cudzymi uczuciami jest postrzegana jako wzor do nasladowania a ktos kto jest prawdomowny i szczery jest wysmiewany... Rodzice wychowali was na swoje podobienstwo, dlatego nigdy sie w tym kraju nic nie zmieni vvv piękne te słowa mądre bardzo ale w Pl teraz to złodziej,dzi/wka i wszelkie tałatajstwo ,które poprzez swoją "działalnośc" osiagnęło sukces jest wzorem do nasladowania a nie ludzie z zasadami :(