Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boje się zacząć coś nowego

Polecane posty

Gość gość

Zostałem rzucony z dnia na dzień przez kobietę która jeszcze dzień wcześniej mówiła mi że mnie kocha i że jestem tym jedynym. Teraz boje się zaufać komukolwiek,bo bardzo łatwo mnie zranić. Zawsze jest tak że jak spotkamy się z kimś, kilka/kilkanaście razy to otwieramy się i chcemy poczuć coś więcej. Zawsze można blokować swoje emocje i oczekiwania ale jednocześnie pozbawiamy siebie tej radości i zaczynamy traktować kogoś przedmiotowo. Niestety po tym co mnie spotkało boje się że znowu dojdzie do sytuacji w której ja sie zaangażuję, będę czekał na każdą wiadomość od niej a ona po prostu któregoś dnia powie że to koniec. Straszenie sie tego boje bo każda taka sytuacja powoduje że moje życie się wali, nie jestem w stanie pracować, spać , jeść , uczuć sie ani czerpać jakiejkolwiek przyjemności przez kilka miesięcy do roku.

Gość gość
mam tak samo, odrzucil mnie falet, ktorego kochalam. daj sb czas nic na sile. moze najpierw szukaj przyjaciol, a potem partnerki wsrod nich ;-) wiem, jak boli takie odrzucenie i nie zycze go nikomu.

Gość gość
nie chce się przyjażnić z kobietami bo potem tylko kończy się na friendzonie. nie będę ryzykował żeby potem przez rok znowu cierpieć.