Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ilu różnym partnerom to robiliście bo chyba jest społęczne przyzwolenie

Polecane posty

Gość gość

Jako że seks oralny traktuje sie jako lżejszą formę seksu a na forum wiele historii zawiera motyw "zrobiła mu dobrze na x spotkaniu" to zastanawiam się czy nie jest tak że kobiety decydują się na zaspokojenie mężczyzny w ten sposób bo uważają go za bardzo lekki. Czy w waszym życiu pojawił sie motyw seksu oralnego na bardzo wczesnym etapie i z iloma partnerami?

Gość gość
oral to nie seks

Gość gość
oral to nie seks to usluga oferowana przez prostytutki, takze pytaj sie w burdelu

Gość gość
A co, szykujesz się na randke?:-p

Gość gość
no ja pewnie jestem nienormalna ale nie zrobię tego przed normalnym seksem. Ok, można się puścić, jeśli facet jest tak z******ty że nie można go usidlić, ale za to przygoda wchodzi w gre, ale po loda to do sklepu

Gość gość
ale cwaniaczkom kafeteryjnym od razu napiszę uprzedzając chamskie odpowiedzi, że NIE, to nie jest tak że najpierw trzeba mnie przelecieć to zrobię loda :) Jak nie zechcę to nie zrobię i nie mam ochoty kogoś zadowalać ale też nie jestem jakaś pruderyjna, rozumiem co to chemia i komuś może się zdarzyć seks na 1 czy 2 randce, ale lód to kwestia szanowania się, co ja jestem żeby jakiemuś obcemu facetowi full serwis robić? :) Tym się zajmują profesjonalistki spod latarni albo brzydule które chcą zapunktować, nie wiem może liczą na roochanko, albo na "związek" z kimś kto ma gdzieś ich śmieszne zaloty :P

Gość gość
oral to nie seks to usluga oferowana przez prostytutki, takze pytaj sie w burdelu zawsze jak czytam takie rzeczy to nie mogą uwierzyć ilu ludzi ma zaburzenia na tle seksualnym, ilu psychiczne problemy z tym związane

Gość gość
1 mezczyznie z ktorym bylam w zwiazku ( 6 lat).