Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rząd Donalda Tuska otrzymał wotum zaufania

Polecane posty

Gość gość

Za wnioskiem było 237 posłów, przeciw wyrażeniu wotum zaufania 203 Demokracja działa.

Gość gość
zaklamanie i falsz PO dziala :) jak zwykle co za sukinsynstwooooo ! bedzie Majdan ! zeby ten skurwiel nie myslał ze go to ominie !

Gość gość
Polacy to tłuki, sa tacy sami,za dwa dni nic nie będą pamietac

Gość gość
A nie mogli od razu przegłosować, że taśm nie było? Że nie było żadnej afery? Że w ogóle nie było żadnych afer? Przy okazji przegłosować tez, że będzie ładna pogoda, Polacy są szczęśliwi i że w ogóle jest fajnie. Jak szaleć to szaleć. W końcu w demokracji da się przegłosować wszystko. :)

Gość gość
ja mam dosc ! od zawsze wiedzialam ze demokracja to syf dno i gorsza korupcja jak komuna! sram na takie zycie ! mam je jedno i chce zyc do chuuujjjjja jak mi sie podoba ! a nie jak mi pierdolony Tusk zlodziej bedzie dyktowal ! nie stac nas nawet na pasztet ! co nie ktorych ! a gdzie tu o godnym zyciu prawic ! MAJDAN !!!!!

Gość gość
dodajcie jeszcze kto glosowal za donkiem - po i psl, czyli "kołalicja", mam nadzieje, ze wszyscy inni byli przeciw

Gość gość
biedne PISiaki...żal mi was:-) tyle jadu, nienawiści, frustracji...wykończycie się:-)

Gość gość
Na wczorajsze glosowanie sciagnieto z Gdanska Sławomira Nowaka.Tego od zegarka który ukrywal dochody i będzie miał sprawe karno skarbowa .Wystąpił z PO ale wczoraj siedział w lawach poselskich z kolegami poslami PO.Usmiechom sciskaniu reki i klepaniu po plecach nie bylo konca.Biedny Nowak te PiSiory czepiaja sie czlowieka który chcial ukryć przed fiskusem glupie 50 tysięcy .

Gość gość
Skoro przeszkadzają im uciążliwe przepisy podatkowe i ogólnie podatki dochodowe to dlaczego zamiast ich nie zlikwidować omijają je, a resztę narodu ścigają nawet za niezapłacony grosik do skarbówki? Ich hipokryzja nie zna końca.