Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alle fajnie

Pierwszy raz mamy 40 tys na koncie :)

Polecane posty

Gość Alle fajnie

Prowadzimy z mężem firme, zaczynalismy 2 lata temu od 18 tys z UP. Dzis pierwszy raz na koncie jest 40000 i to po opłaceniu ludzi, kosztów itp. Chwalę sie na forum bo nie mam komu :D Chociaz wiem że dla kafeteryjnych bogaczek to niewiele.. ale ja wiem ile pracy nas to kosztowało - i wiem że teraz to już bedzie tlyko lepiej. bo czesc z tych środków pójdze na inwerstycję oczywiscie. Reszte odłożymy na dom bo mamy tylko wlasne mieszkanie... Eh.. ale fajnie :) Mozecie po mnie jechac i tak mi humoru nie zepsujecie...

Gość gość
ciesze sie w takim razie Twoim szczesciem :) I powodzenia!!

Gość gość
"tylko własne mieszkanie " jak zaznaczasz że to mało niektórzy marzą żeby mieć własne mieszkanie a ty piszesz że wiesz że to mało, że masz tak strasznie mało ale sie cieszysz pomimo to hahahaha

Gość gość
Super, 40 na czysto to bardzo ładnie.Mnie to tym bardziej cieczy,że jesteście żywym przykładem,że jednak mozna w tym kraju normalnie żyć, ze warto działać, że coś możną osiągnąć. Rozwijajcie firmę, inwestujcie, ei zamrażajcie kasy, no i niech wam sodówka nie odwali, pierwszy dobry wynik, musi się powtarzać cyklicznie. Siłą każdej firmy jest ciągły rozwój, konkurencyjność, nie zapominajcie o tym. Gratuję i życzę dalszego powodzenia.

Gość Alle fajnie
z tym mieszkaniem to chodziło mi o metraż.., to kawalerka 35 m w spadku po babci - troche nam tam ciasno we trójkę ale oczywiscie cieszymy sie że mamy chociaz to. A dla mnie 40tys to bardzo dużo... tylko jak cztam kafeterie to wiem ze tu siedza znacznie zamozniejsze osoby.

Gość gość
ja mam na koncie 300 tys i nie chcę miec domu a mam "tylko" mieszkanie

Gość Alle fajnie
Wlasnie to jest w tym wszystkim super, ze kolejne zamówione zlecenia sięgaja przyszłego roku czyli nie bedzie trzeba sięgac do oszczednosci nawet gdyby kolejne mce nie były az tak dobre jak minione. A gosciowi poniżej to gratuluje 300 tys. i mieszkania - skoro jest ci w nim dobrze to świetnie że je masz :) Nam dom pozwoli zrealizowac kolejne marzenie bo bardzo kochamy zwierzeta a w obecnych warunkach to tylko na akwarium możemy sobie pozwolić.

Gość Alle fajnie
* powyżej - nawet mi sie kierunki myla :D

Gość gość
Działajcie, rozwijajcie się , inwestujcie, na dom przyjdzie czas.Rozumiem jednak zwierzolubów,że chcą szybko, dom ,kilka ogonów we własnym ogrodzie to cudny widok, polecam:) Powodzenia i gratuluję.

Gratuluje i życzę powodzenia, oby jak najwięcej ludzi wykazało inicjatywę i osiągnęło taki sukces :)

Gość gość
Gratulacje, aby więcej ludzi miało inicjatywę, brało życie w swoje ręce, to byłby inny kraj.Ja w to wierzę i trzymam kciuki, za każdego co coś robi, a nie tylko wylicza innym i jęczy. Oby tak dalej, a nawet i lepiej.

Gość gość
Bardzo wam dziękuje za docenienie naszej pracy. Pozdrawiam i życze wszystkim conajmniej takiego dobrego nastroju dzisiaj jak ja mam :)