Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jeśli kobieta podoba sie facetowi

Polecane posty

Gość gość

jak on się zachowuje?

Gość gość
Też bym chciała wiedzieć.

Gość dgdgd
Facet zrobi wszystko by z nią jak najczęściej być:)

Gość gość
Gdy myśli o niej to mu staje, jeszcze wyraźniejszego sygnału potrzebujesz? :P

Gość gość
nie widac

Gość gość
To się przytul, to nie baba, poczujesz :P Jeżeli się boisz przytulić to możesz się też zwyczajnie zapytać czy mu stoi, powie ci i będziesz wiedziała czy mu się podobasz :D

Gość gość
olewa ją i czeka aż sama przyjdzie :)

Gość gość
"gość dziś Gdy myśli o niej to mu staje, jeszcze wyraźniejszego sygnału potrzebujesz? jezyk.gif " to prawda :P ale czy to nie jest tylko pożądanie...? :O

Gość gość
Myślisz że facetow staje na widok każdej ładnej dziewczyny? :P Zresztą w temacie też jest tylko o podobaniu, a nie o wspólnej budowie domu i braniu kredytu :D

Gość gość
No to kiedy staje?:-D

Gość gość
Jak mu się dziewczyna podoba tak jak w temacie :P ...do tego nie wystarczy ładna buzia

Gość gość
Może ustalmy czy ta ewentualna erekcja by cię ucieszyła, czy może jest to dla ciebie problem? Bo jeżeli problem, to skutek może być odwrotny i cię zniechęcić do niego :P

Gość gość
To może ustalmy, że jeśli on bardzo mi się podoba, to jego erekcja również :-D jeśli zaś on mi się nie podoba to jego erekcja też nie.

Gość gość
Mojemu zawsze staje gdy mnie słyszy i widzi i nie ma w tym nic dziwnego Mówi ze żadna kobieta tak na niego nie działała To trwa wiele już lat

Gość gość
No to ten temat założyłaś w związku faceta który ci się podoba, czy jakiegoś natręta co się do ciebie niepotrzebnie przystawia i nie wiesz czy mu się podobasz, czy zamierza cię pokroić na kawałki? :D

Gość gość
Sama nie wiem, niby to drugie, ale myślę też o nim w taki sposób, nie obraziłabym się gdyby mu przy mnie stał :-)

Gość gość5567
To zależy od faceta. Z mojego doświadczenia są różne zachowania: 1. Gapienie się często połączone z obleśną mimiką, pogwizdywanie, niewybredne zaczepki słowne. Patrz: mężczyźni niewykształceni i niewyżyci. 2. Gapienie się, zazwyczaj niby ukradkowe, takie "żeby nie zauważyła". Patrz: mężczyźni nieśmiali, wiek przeważnie do 25 r. ż. 3. Gapienie się ostentacyjne, bez skrupułów. Patrz: mężczyźni z wysokim ego, albo nie mający nic do stracenia, albo pijani. 4. Czajenie się, podchodzenie coraz bliżej niby przypadkiem, podglądanie i zastanawianie się jak uderzyć. Patrz: łowcy klubowi. 5. Zagadywanie bez większych ogródek, najczęściej z lichym tekstem z internetowych podręczników podrywu. Patrz: na pewnym etapie większość mężczyzn ćwiczących podryw. 6. Okazywanie zainteresowania, to jest: zagadywanie, zadawanie pytań, troszczenie się, a przede wszystkim proponowanie spotkania. Patrz: mężczyzna, z którym warto spróbować.

Gość gość
mechanik 567:D