Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dauphne

Tort, a właściwie czym go przełożyć

Polecane posty

Gość Dauphne

Witam, Dostałam od znajomych jedno z ważniejszych zadań, mianowicie musze upiec tort urodzinowy dla kolezanki i tu sie pojawia problem, ponieważ muszę go przewieźć i podróż bedzie trwala ok 3 godzin. I właśnie w tej kwestii proszę Was o pomoc, bo nie wiem czym moge go przełożyć aby nadzienie sie nie rozpłynęło

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Najlepiej przełożyć tort śmietanką 30% lub 36% i dodać do niej rozpuszczoną żelatynę lub galaretkę rozpuszczona w niewielkiej ilości wody.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
:)najlepiej to poszukac przepisow na necie bo wtedy no pysznosci mozna znalesc 777 www.youtube.com/watch?v=gyBfqKwkdr4

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Można zrobić jak radzi Tendina i/lub wg przepisu,a następnie bardzo dobrze schłodzić,włożyć do opakowania i owinąć np. kocem tworząc termoopakowanie.3 godziny powinno wytrzymać

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×